Veckans bild - Eye

Veckans bilder från januari!

Jag har fortsatt måla ”veckans bild” ända sedan hobbykreatören öppnade portarna. Det är någonting jag gör för skojs skull och för att hålla liv i det lekfulla målandet. Årets första månad lider mot sitt slut så jag tänkte sammanfatta vilka veckans bilder som växt fram under januari månad.

Vecka 1

Jag kände mig inspirerad av händer och månen! Båda symbolerna har alltid fascinerat mig och jag har säkert hundra olika idéer på bilder jag vill måla, där händer och månar på något vis finns med! Vi får väl se hur det blir framöver. Borde jag ge mig på att måla något av det igen?!

Veckans bild - Moon hand
Veckans bild – Moon hand

Vecka 2

Bränderna fortsätter att rasa i Australien och mitt hjärta blöder över alla brinnande träd och djuren som inte har någon chans att ta sig ur lågorna. Jag kände att jag ville göra någonting för att hjälpa och försökte måla en känguru framför några brinnande träd. Bilden auktionerades ut i mina sociala kanaler trots att jag inte var säker på att den skulle bli såld över huvud taget. Jag hoppades att jag kanske kunde få några kronor för den och tänkte att lite alltid är bättre än ingenting. Det gick verkligen över förväntan och jag fick mot all förmodan några hundralappar för den! Pengarna jag fick gick oavkortat till hjälporganisationen WIRES. Totalt skänktes cirka 1100 kronor då jag bidrog med en del pengar själv.

Veckans bild - kangaroo
veckans bild – kangaroo

Vecka 3

Jag hittade en gammal bit akvarellpapper och lekte loss med kalligrafipennan och akvareller. Ögon är någonting jag har fascinerats av i hela mitt liv! Kollar du i gamla skissblock, papper från möten eller post It-lappar jag slängt omkring mig så finns där garanterat ett öga skissat någonstans.

Veckans bild - Eye
Veckans bild – Eye

Vecka 4

Den fjärde veckans bild växte fram medan jag satt och jobbade med mina ”freebies” (d.v.s. gratis bilder som skickas ut till dig som prenumererar på mina månadsbrev). Om du vill registrera dig för att inte gå miste om dessa så kan du göra det längst ner på sidan! Ett tips är att göra det redan idag för att inte missa årets första månadsbrev!

Veckans bild - Dog Freebie
Veckans bild – Dog Freebie

Min planering är att denna veckas bild skall tillverkas senare idag så håll utkik om du vill se resultatet! Tycker du att ”veckans bild” är någonting jag borde fortsätta med?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *