Veckans höjdpunkt

Äntligen är karantänen över och vi har återgått till någon form av vardagsliv igen. Att bara få åka och storhandla kändes som en miljonvinst (storhandling är i normala fall någonting jag undviker in i det sista). Gossebarnet NJÖT verkligen av att återse kompisar och personal på förskolan! Själv passade jag på att jobba med mitt egna lilla företag under tiden han var på förskolan. Var bland annat och träffade en leverantör som ska hjälpa mig trycka upp egna tröjor! Jag missade ju att fira företagets första födelsedag (förra året) då jag var mitt i bebisbubblan. Detta år tänkte jag därför fira genom att lansera t-shirts med tema ”feng shui” i webbshopen! Mycket roligt är på gång och därför tänkte jag att regelbundna blogginlägg med ”veckans höjdpunkt” kanske vore på sin plats? Min tanke är att jag delar minst en höjdpunkt, t.ex. tipsar om inredning/feng shui, nya insikter eller lyfter någonting roligt som hänt. Vad tror du, skulle det vara någonting av glädje för dig?

Inspirationen rusar inom mig och jag känner så starkt att jag är på väg åt rätt håll, en riktning som går i linje med mitt hjärta.

Veckans höjdpunkt!

Såklart är veckans största höjdpunkt att vi nu är friska och jag får komma tillbaka till jobbet! Du hittar mig på Möbelmästarna Trollhättan, idag mellan kl. 11-14 och imorgon (lördag) kl. 11-15. Kom gärna förbi och säg hej, fråga om inredning/feng shui eller ta en kopp kaffe och spana in alla vackra möbler! På tal om Möbelmästarna så kan du numera boka mig för en konsultation så hjälper jag dig med inredning och feng shui! (Snubblade nämligen över mig själv när jag spanade in deras hemsida idag.) Klicka på bilden nedan för att komma till sidan där du kan läsa mer!

Höjdpunkt 2: Gynnsamma ritualer och rensning

Utöver återgången till arbetslivet har ytterligare en höjdpunkt varit att ha fått rensat lite hemma under karantänstiden. Jag tog mig an både mina kläder, sängkläder, företagspärmen och annat ”skrot” som låg på hög i garderoberna. Sålde fem pussel som redan lagts ett antal gånger och slängde ett riktigt sunkigt gammalt extratäcke. Jag passade dessutom på att skicka ut årets första månadsbrev där jag tipsade om några gynnsamma ritualer att göra inför det nya energiåret som börjar den 4:e februari. Missade du månadsbrevet och vill ta del av ritualerna? Meddela mig! Annars kan du själv skriva upp dig för framtida månadsbrev längst ner på min hemsida!

Wow, det är så mycket som är på gång just nu och jag känner mig så glad och inspirerad! Ser så otroligt mycket fram emot att få dela kommande nyheter med dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: