(Förra) Veckans bild! v.50

Förra veckan var musikhjälpen mitt sällskap i princip hela dagarna. Jag älskar musikhjälpen och blir nästan manisk varje år, vill inte missa någonting och följer det så gott som dygnet runt. Motivet till veckans bild kändes därför självklart för mig och en snabb målning av programledarna i musikhjälpen, Daniel Hallberg, Farah Abadi och Miriam Bryant, växte fram.

Försöker just nu göra saker som får mig att må bra och ger mig energi. Eftersom musikhjälpen hölls i min hemstad Västerås så passade jag på att åka dit i helgen för att hälsa på familjen och se det på plats, vilket var en chansning rent energimässigt. Helgen blev dock över förväntan och jag kände till och med glädje! Tänk vad viktigt det är att göra saker som ger energi – och att ibland våga chansa.

Passade också på att leverera ett par beställningar när jag ändå var i stan (tack snälla ni!). Först övervägde jag att försöka auktionera ut förra veckans bild för musikhjälpens räkning men misstänker att den knappast skulle ha genererat en enda krona så istället lämnade jag in den i luckan vid glasburen. Det var så mina första sekunder i rampljuset uppstod, när Farah visade upp min bild för kameran! Kul!

Har ni engagerat er i musikhjälpen på något sätt? Kanske skänkt pengar, startat en egen bössa eller auktion?

För information så är ett fåtal av bilderna i galleriet på hemsidan till salu för en liten peng, om någon skulle vara intresserad. För kännedom så tar jag också emot beställningar på tavlor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: