Så roliga beställningar!

Jag har fått några helt fantastiska uppdrag sedan jag vågade ta steget och öppna dörrarna till hobbykreatören och visa lite av det jag pysslar med. Jag är så enormt tacksam för alla roliga beställningar och all feedback jag hittills fått! Det är ärligt talat lite nervöst att dela med mig och låta andra se och bedöma saker jag skapar. Under många år har jag bara målat i min egen dagbok och aldrig ”skyltat” med det. Jag känner mig äntligen så pass trygg i mig själv och det jag gör att rädslan inte längre hindrar mig från att våga utvecklas. Att starta hobbykreatören och våga bjuda in alla att beskåda och ta del av det jag älskar och inspireras av är ett av de bästa beslut jag någonsin tagit!

Jag är som sagt en simpel hobbykreatör och det vore orimligt för mig att måla bara för att tillfredsställa andra. Där är jag bestämd och tydlig med syftet att jag gör detta främst för mitt eget välmåendes skull. Min högsta dröm i livet är att kunna hjälpa och inspirera andra människor till att utvecklas och våga uppnå drömmar så om någon kan glädjas eller inspireras av det jag älskar att göra så är det helt jäkla underbart! Med detta sagt är jag inte rädd att ta emot andras åsikter, tvärtom, jag tar väldigt gärna både ris och ros! Jag är helt införstådd med att alla inte kommer att uppskatta eller förstå vad jag pysslar med – och det är okej! Det jag levererar här handlar alltså om att jag ska få utlopp för min kreativitet i syfte att må bättre. Jag finns här för dig/dom som vill ta del av min resa och som kan glädjas eller inspireras av den. <3

Just nu pysslar jag med ett uppdrag att bita i! Nämligen att måla fem babusjkadockor till @jessicahjert. Har aldrig gjort någonting liknande tidigare men det är verkligen SÅ roligt och utmanande!

Innan jag gick på med färg grundmålade jag med spärrgrund så att det inte ska uppstå missfärgningar. Till färgläggning använde jag akrylfärg så det var verkligen tur att jag köpte några grundfärger här om dagen eftersom jag fick användning för dom direkt!

Än så länge har jag bara grundmålat ett första färglager. Behöver måla på minst ett lager till innan det roligaste jobbet kan börja – att dekorera! Just nu har jag svårt att tro att jag hinner klart innan jul då målningen tog betydligt längre tid än jag först trodde. Nu tar jag dessutom julledigt i några dagar framöver så jag får helt enkelt återkomma med resultatet!

Önskar dig en helt fantastisk fredag och glöm inte att ta hand om dig! Gör någonting extra snällt mot dig själv idag, det är du värd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *