När hobbykreatören transformeras

Jag har lagt i en ny växel sedan födelsen av ”hobbykreatören”. Efter snart tre års lek är det dags att ta mig själv på allvar. ”Hobbyverksamheten” är över och ett mer seriöst livsstilsföretag växer fram genom Skoog Living. När hobbykreatören transformeras är det också dags att släppa taget om vissa saker, t.ex. webbutiken på denna hemsida. Om du är intresserad av att köpa pekare och annat roligt så är du mer än välkommen till min ”Feng Shui Shop” på skoogliving.se. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till den nya webbshoppen!

Hobbykreatören transformeras
När hobbykreatören transformeras växer en mer seriös företagssida fram. Här ser du en glimt av min nya ”Feng Shui Shop” på https://skoogliving.se

Bloggen på hobbykreatoren.se har varit mer eller mindre vilande länge nu. Sakteliga har jag börjat skaka liv i bloggandet på den nya hemsidan. Inlägg med mer renodlat fokus på Feng Shui för hem, trädgård och personlig utveckling. Än så länge kan du bl.a. läsa om currylinjer och om att skapa en visionboard med hjälp av Feng Shui. Det kan dessutom vara ett av mina hittills mest uppskattade inlägg någonsin! Jag hoppas såklart att du vill fortsätta hänga med mig inne på skoogliving nu när hobbyverksamheten får återgå till att vara en renodlad hobby. Entreprenören i mig ska få jobba och jag utmanar den starka viljan att förminska mig själv. Wish me luck!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *