Better done than perfect – så får jag saker gjort!

Någonting som verkligen hjälper mig framåt är att ständigt påminna mig om mottot ”better done than perfect”. Jag anammade uttrycket ordentligt när jag började utbilda mig till inredare. Jag blev tvungen att sänka kraven på mina prestationer för att få någonting gjort överhuvudtaget. Tänk vad mycket tid jag lagt ner på att försöka leverera saker i perfektion. Det är inte hållbart! Om jag bara tänker på mitt hem; Jag drar mig för att göra mycket här hemma bara för att jag vet (tror mig veta?) att resultatet omöjligt kan bli tillräckligt bra för att jag ska bli nöjd. Då struntar jag i att göra det istället – vilket egentligen är helt sjukt! Jag jobbar med att sänka mina egna krav och tänker ”better done than perfect” – för så får jag saker gjort!

Hemsidan är uppe men långt ifrån klar! Det får ta sin tid och sakta växa fram. Jag tänker att det viktigaste är att potentiella kunder och samarbetsparter kan hitta mig och få information om vad jag gör.

Namnbytet…?

Jag har LÄNGE funderat på ”namnbytet” då jag känt att hobbykreatören inte riktigt passar det jag egentligen gör. Det är ett livsstilskonto jag driver; och jag jobbar med personlig utveckling genom att hjälpa kunder med deras hem och inredning. Jag kommer fortsätta vara kreativ på hobbynivå men det är inte där jag vill lägga krutet när det kommer till själva företagandet. När namnet ”Skoog Living” landade i mig så kändes det så himla rätt – precis som hobbykreatören gjorde när jag startade! Det har gått några år sedan dess och nu är jag redo att växa i rollen som en seriös feng shui-konsult och inredare. För det är vad jag alltid har varit men inte riktigt vågat tro.

Jag kommer inte att förändras, det är bara namnet som går mer i linje med innehållet. Hoppas du vill fortsätta följa med på resan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: