Om mig

I grunden är jag utbildad beteendevetare med psykologi som huvudämne och sedan 2013 har jag jobbat med att möta människor i kris. Under 2018-2019 drabbades jag själv av en ordentlig livskris och trots kunskap om det rent psykologiska kunde jag inte få ordning på mitt eget mående trots alla försök med yoga, meditation och kognitiv beteendeterapi. Det gick så långt att jag tillslut inte såg någon annan utväg än att avsluta mitt eget liv.

Som tur var lyssnade inte kroppen på tankarna och mitt i detta mörker började en helt ny resa. En resa tillbaka till glädjen i livet med hjälp av kreativitet och feng shui. För mig var kombinationen av att skapa kravlöst samt att börja förändra min omgivning den medicin jag behövde för att LEVA igen. Sedan dess har jag utbildat mig till certifierad feng shui-konsult och jobbar aktivt med att skapa en omgivning som främjar välmående och balans.

Min starka tro är att vår omgivning påverkar oss – mycket mer än vi tror! Och jag älskar att stötta människor till positiva förändringar och brinner för personlig utveckling, hälsa och välmående – både för kropp och själ. 

Jag vågade tillslut ta klivet utanför bekvämlighetszonen och startade hobbykreatören. Ett pyttelitet steg mot alla drömmar och mål! Idag har jag vuxit ur kostymen och gått vidare till en mer renodlad plattform för Feng Shui och inredning genom SKOOGLIVING.SE.

Känner du dig vilsen i livet? Saknar du tydliga drömmar och mål eller trivs du inte med din nuvarande omgivning?
Då kan jag hjälpa dig hitta en väg som kan ta dig framåt med glädje, kreativitet och feng shui! 

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor! Du når mig enklast via mail; info@skoogliving.se