Min resa

Jag är en känslig själ som alltid haft god kontakt med mina känslor. Att vara kreativ genom att pyssla, måla och skriva har varit viktigt för mig sedan barnsben. Kreativiteten har också hjälpt mig genom många av livets tuffare perioder. Jag tror nämligen stenhårt på att alla människor behöver få utlopp för kreativitet på olika sätt – och detta vill jag dela med världen! 

I grunden är jag utbildad beteendevetare med psykologi som huvudämne. Till vardags jobbar jag i samtal med människor som på ett eller annat vis hamnat utanför i samhället. Jag älskar att stötta människor till positiva förändringar och brinner för personlig utveckling, hälsa och välmående – både för kropp och själ. Jag är tacksam för alla lärdomar livet gett mig och tror att allt jag gått igenom har gjort mig mer ödmjuk och utrustad med verktyg som kan hjälpa både mig själv och andra i framtiden.

Jag håller just nu på att utbilda mig inom feng shui och jobbar aktivt med att skapa en omgivning som främjar välmående och balans. Äntligen har jag vågat ta klivet utanför bekvämlighetszonen och startat hobbykreatören. Ett pyttelitet steg mot mina drömmar och mål!

Känner du dig vilsen i livet? Saknar du tydliga drömmar och mål eller trivs du inte med din nuvarande situation? Då kan jag hjälpa dig hitta en väg som kan ta dig framåt! 

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor!

Kontakta mig!