En helt vanlig torsdag…

En helt vanlig torsdag i februari där allt är sig likt och samtidigt ingenting som vanligt. Idag hänger gråtunga moln med duggande regn både utanför och innanför. Jag går runt med en obehagskänsla i hela kroppen, samtidigt som tankarna far kring alla triviala och alldagliga ting. Det bubblar inom mig av ord, tankar och känslor. Småsaker som i vanliga fall står i fokus tycks helt ha tappat sin mening, samtidigt som det är dessa småsaker jag krampaktigt fokuserar på.

Ryssen har attackerat Ukraina och det känns som ett övergrepp mot hela mänskligheten. Jag är så förbenat jävla upprörd över hur människor kan vara så outgrundligt dumma i huvudet?! Att starta ett krig år 2022 – efter ett antal världskrig och många ”mindre” krig, pandemier och kriser. Har vi fan inte kommit längre? För många år sedan hörde jag uttrycket ”Fighting for peace is like fucking for virginity” och det är så sant! Våld löser ingenting, aldrig – oavsett. Det finns ALLTID andra, bättre och mer humana vägar att gå.

Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg egentligen, mest ventilera lite tror jag… Men om du också känner att du vill fly verkligheten en liten stund, kanske drömma om vår, sommar och blomstrande trädgårdar – då vill jag slå ett slag för det senaste avsnittet i Feng Shui-podden. Det är ett längre specialavsnitt där jag bjudit in Marianne Jensen Rose, ordförande i svenska feng shui-förbundet. Marianne är en feng shui-konsult med stor passion för trädgård. Tyvärr är ljudet ganska dåligt men det kanske känns bättre att bli lite irriterad över en sådan småsak än att drunkna i förbannelsen över människors dumhet. Du hittar avsnittet här nedan.

23. Feng Shui-podden: Barnrum Feng Shui-podden

Jag får ofta frågan hur man ska göra för att skapa god feng shui i ett barnrum. I detta avsnitt går jag igenom några av de största utmaningarna; som att kombinera ett lekrum med vila och sömn. Du får tips kring färger och inredning samt annat smått och gott som kan skapa goda förutsättningar för ett mer harmoniskt rum – och på sikt även ett tryggare barn!  Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig på Instagram (hobbykreatoren) eller via hemsidan hobbykreatoren.se
  1. 23. Feng Shui-podden: Barnrum
  2. 22. Feng Shui-podden: Framgång
  3. 21. Feng Shui-podden: Kunskap och Självkännedom
  4. 20. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Victoria Glosemeyer, Inredare
  5. 19. Feng Shui-podden: Barn och Kreativitet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: