En helt vanlig torsdag…

En helt vanlig torsdag i februari där allt är sig likt och samtidigt ingenting som vanligt. Idag hänger gråtunga moln med duggande regn både utanför och innanför. Jag går runt med en obehagskänsla i hela kroppen, samtidigt som tankarna far kring alla triviala och alldagliga ting. Det bubblar inom mig av ord, tankar och känslor. Småsaker som i vanliga fall står i fokus tycks helt ha tappat sin mening, samtidigt som det är dessa småsaker jag krampaktigt fokuserar på.

Ryssen har attackerat Ukraina och det känns som ett övergrepp mot hela mänskligheten. Jag är så förbenat jävla upprörd över hur människor kan vara så outgrundligt dumma i huvudet?! Att starta ett krig år 2022 – efter ett antal världskrig och många ”mindre” krig, pandemier och kriser. Har vi fan inte kommit längre? För många år sedan hörde jag uttrycket ”Fighting for peace is like fucking for virginity” och det är så sant! Våld löser ingenting, aldrig – oavsett. Det finns ALLTID andra, bättre och mer humana vägar att gå.

Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg egentligen, mest ventilera lite tror jag… Men om du också känner att du vill fly verkligheten en liten stund, kanske drömma om vår, sommar och blomstrande trädgårdar – då vill jag slå ett slag för det senaste avsnittet i Feng Shui-podden. Det är ett längre specialavsnitt där jag bjudit in Marianne Jensen Rose, ordförande i svenska feng shui-förbundet. Marianne är en feng shui-konsult med stor passion för trädgård. Tyvärr är ljudet ganska dåligt men det kanske känns bättre att bli lite irriterad över en sådan småsak än att drunkna i förbannelsen över människors dumhet. Du hittar avsnittet här nedan.

101. Gör din egen rikedomslåda för att locka positiva energier till livet Feng Shui-podden

Vad är egentligen en "wealth vase"/rikedomsvas och hur kan du göra din egen meningsfulla rikedomslåda? Jag berättar hur du gör och vart du kan förvara din låda för att locka till dig mer av det du önskar i livet! Prenumerera på mina månadsbrev: https://mailchi.mp/cf4bfa3a85d8/gic3e2kjcy Kontakta mig: Hemsida: https://skoogliving.se Mail: info@skoogliving.se Instagram: @skoogliving
  1. 101. Gör din egen rikedomslåda för att locka positiva energier till livet
  2. 100. Mirelle Stoor, inredningsinfluencer om att skapa harmoniska hem
  3. 99. Kom igång med rensning, organisering och städning
  4. 98. Meditation och "hemmets hjärta"
  5. 97. Möbler från loppis och Feng Shui?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *