En helt vanlig torsdag…

En helt vanlig torsdag i februari där allt är sig likt och samtidigt ingenting som vanligt. Idag hänger gråtunga moln med duggande regn både utanför och innanför. Jag går runt med en obehagskänsla i hela kroppen, samtidigt som tankarna far kring alla triviala och alldagliga ting. Det bubblar inom mig av ord, tankar och känslor. Småsaker som i vanliga fall står i fokus tycks helt ha tappat sin mening, samtidigt som det är dessa småsaker jag krampaktigt fokuserar på.

Ryssen har attackerat Ukraina och det känns som ett övergrepp mot hela mänskligheten. Jag är så förbenat jävla upprörd över hur människor kan vara så outgrundligt dumma i huvudet?! Att starta ett krig år 2022 – efter ett antal världskrig och många ”mindre” krig, pandemier och kriser. Har vi fan inte kommit längre? För många år sedan hörde jag uttrycket ”Fighting for peace is like fucking for virginity” och det är så sant! Våld löser ingenting, aldrig – oavsett. Det finns ALLTID andra, bättre och mer humana vägar att gå.

Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg egentligen, mest ventilera lite tror jag… Men om du också känner att du vill fly verkligheten en liten stund, kanske drömma om vår, sommar och blomstrande trädgårdar – då vill jag slå ett slag för det senaste avsnittet i Feng Shui-podden. Det är ett längre specialavsnitt där jag bjudit in Marianne Jensen Rose, ordförande i svenska feng shui-förbundet. Marianne är en feng shui-konsult med stor passion för trädgård. Tyvärr är ljudet ganska dåligt men det kanske känns bättre att bli lite irriterad över en sådan småsak än att drunkna i förbannelsen över människors dumhet. Du hittar avsnittet här nedan.

66. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Maria Borell Rydfors, Ordningskonsult och expert på ordning. Feng Shui-podden

I detta avsnitt får du möta Maria Borell Rydfors som har kontot @realsimple_life på Instagram. Maria är expert på ordning och erbjuder flera olika tjänster som hjälper hennes kunder till ett mer ordnat, enkelt och vackert liv. Hon delar sina bästa tips för hur du kommer igång med organiseringen hemma och delar även tips som hjälper dig att hålla efter. Hon nämner bl.a. knep som ”Mina bästa två” och pratar om fördelarna med att ta en daglig ”15-minuters runda”. Vad var det egentligen som gjorde att hon sadlade om och blev företagare inom ordning, mitt i livet? Kontakta eller följ gärna Maria på Instagram: @realsimple_life Spana in hennes hemsida https://realsimplelife.se/ Vill du kontakta mig? Då hittar du mig på https://skoogliving.se eller via Instagram: @skoogliving Glöm inte att gilla och dela podden så att fler kan hitta hit och ta del av Feng Shuins magiska värld!
  1. 66. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Maria Borell Rydfors, Ordningskonsult och expert på ordning.
  2. 65. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Sara Garanty som Färgexpert, Medial Coach och Auraläsare
  3. 64. Feng Shui-podden: Bygg upp ditt mod och skapa rätt känsla med Feng Shui
  4. 63. Feng Shui-podden: Enkla tips som bjuder in härlig energi i ditt hem
  5. 62. Feng Shui-podden: Att göra "fel"

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: