En helt vanlig torsdag…

En helt vanlig torsdag i februari där allt är sig likt och samtidigt ingenting som vanligt. Idag hänger gråtunga moln med duggande regn både utanför och innanför. Jag går runt med en obehagskänsla i hela kroppen, samtidigt som tankarna far kring alla triviala och alldagliga ting. Det bubblar inom mig av ord, tankar och känslor. Småsaker som i vanliga fall står i fokus tycks helt ha tappat sin mening, samtidigt som det är dessa småsaker jag krampaktigt fokuserar på.

Ryssen har attackerat Ukraina och det känns som ett övergrepp mot hela mänskligheten. Jag är så förbenat jävla upprörd över hur människor kan vara så outgrundligt dumma i huvudet?! Att starta ett krig år 2022 – efter ett antal världskrig och många ”mindre” krig, pandemier och kriser. Har vi fan inte kommit längre? För många år sedan hörde jag uttrycket ”Fighting for peace is like fucking for virginity” och det är så sant! Våld löser ingenting, aldrig – oavsett. Det finns ALLTID andra, bättre och mer humana vägar att gå.

Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg egentligen, mest ventilera lite tror jag… Men om du också känner att du vill fly verkligheten en liten stund, kanske drömma om vår, sommar och blomstrande trädgårdar – då vill jag slå ett slag för det senaste avsnittet i Feng Shui-podden. Det är ett längre specialavsnitt där jag bjudit in Marianne Jensen Rose, ordförande i svenska feng shui-förbundet. Marianne är en feng shui-konsult med stor passion för trädgård. Tyvärr är ljudet ganska dåligt men det kanske känns bättre att bli lite irriterad över en sådan småsak än att drunkna i förbannelsen över människors dumhet. Du hittar avsnittet här nedan.

80. Att inreda med dofter och dofters påverkan. Feng Shui-podden

Hur kan vi skapa trivsel och förbättra vårt mående med hjälp av dofter? Dofter har använts i tusentals år och det finns riktigt bra anledning att låta härliga dofter ta plats i ditt hem! I detta avsnitt får du veta varför dofter är så otroligt bra och effektiva att jobba med och också vilken typ av doft du kanske bör välja i första hand. Spana in utbudet av väldoftande produkter på min hemsida: https://skoogliving.se/feng-shui-shop Instagram: @skoogliving Mail: info@skoogliving.se
  1. 80. Att inreda med dofter och dofters påverkan.
  2. 79. Johanna Asserlind, om att bygga ett hus och få hjälp av Feng Shui
  3. 78. Christian Kyriacou; Arkitekten, ”husviskaren” och författaren om space clearing och universums formler.
  4. 77. Lina Karlsson, om när livet förändras
  5. 76. Väck glädjen i livet med Feng Shui

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: