Feng Shui-podden välkomnar gäster!

Starten på året blev verkligen inte som planerat. Det tänkte jag dock inte tjata mer om nu, men det är en av anledningarna till att feng shui-poddens första specialavsnitt spelades in på distans. (Jag lär mig saker hela tiden och kan numera hantera de tekniska lösningarna för att ha med gäster i podden även på distans = YAY, vilka möjligheter!) Årets nyhet är nämligen att Feng Shui-podden välkomnar gäster! Först ut är ingen mindre än Susanna Utbult, feng shui-expert och lärare på Nordic School of Feng shui. Nordic School of Feng shui är nordens största skola inom feng shui. Det är en otrolig ära för mig att Susanna vill vara med som gäst i podden och därför hoppas jag också att du som lyssnar skall uppskatta detta specialavsnitt!

Feng Shui-podden välkomnar gäster!
Feng Shui-podden välkomnar gäster!

Specialavsnitt med poddens första gäst!

Susanna berättar öppet om hur hon hittade hem i feng shui när livet kändes tungt. Läran förändrade hennes liv och gav det en helt ny riktning. Vi får ta del av roliga och spännande projekt hon jobbar med just nu, veta hur utbildningen är uppbyggd och vad feng shui betyder för henne idag. Om du är intresserad av att lära dig mer om Feng Shui så är detta avsnittet för dig! Susanna berättar dessutom om sitt andra företag, ”meraleva” som skapar ljus av återvunna stearinstumpar. Idén kring namnet föddes genom hennes avlidne son. Susanna rör oss båda till tårar när hon berättar om den gripande historian, vilket du kan höra i avsnittet! Meraleva skänker dessutom 10% av sina intäkter till barncancerfonden så köp med gott samvete ljus som ger goda ringar på vattnet. Fördelarna med levande ljus pratar vi också om i avsnittet. Du kan spana in deras hemsida HÄR. Jag är fortfarande alldeles berörd av vårat samtal!

Du hittar podden nedan, eller i din närmsta poddspelare (Spotify, Apple eller Google podcasts mfl).

42. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Jannice Wistrand, inredare och bloggare (Add Simplicity) Feng Shui-podden

Jannice Wistrand är marknadschefen som mitt i livet bytte bana. Idag jobbar hon som inredare och driver en av nordens största Feng Shui- och inredningsbloggar, Add Simplicity. I detta avsnitt avhandlar vi allt ifrån hur Jannice jobbar vid inredningsuppdrag, vilka de vanligaste misstagen folk gör i sina hem och varför det är så viktigt att unna sig en lyxigare mjukis-outfit. Jannice delar sina bästa tips kring hur du kan göra för att få ihop inredningen. En otroligt ödmjuk och inspirerande kvinna med många järn i elden och magisk känsla för inredning.  Läs mer på Jannices blogg, Add Simplicity: https://www.expressen.se/skonahem/blogg/addsimplicity/ Kontakta mig, Skoogliving
  1. 42. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Jannice Wistrand, inredare och bloggare (Add Simplicity)
  2. 41. Feng Shui-podden: Träelement i både inredning och personlighet
  3. 40. Feng Shui-podden: De fem elementen, introduktion
  4. 39. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Agneta Nyholm, feng shui-expert
  5. 38. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Jenny Jonsson, Feng Shui-konsult och coach

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: