Feng Shui-podden välkomnar gäster!

Starten på året blev verkligen inte som planerat. Det tänkte jag dock inte tjata mer om nu, men det är en av anledningarna till att feng shui-poddens första specialavsnitt spelades in på distans. (Jag lär mig saker hela tiden och kan numera hantera de tekniska lösningarna för att ha med gäster i podden även på distans = YAY, vilka möjligheter!) Årets nyhet är nämligen att Feng Shui-podden välkomnar gäster! Först ut är ingen mindre än Susanna Utbult, feng shui-expert och lärare på Nordic School of Feng shui. Nordic School of Feng shui är nordens största skola inom feng shui. Det är en otrolig ära för mig att Susanna vill vara med som gäst i podden och därför hoppas jag också att du som lyssnar skall uppskatta detta specialavsnitt!

Feng Shui-podden välkomnar gäster!
Feng Shui-podden välkomnar gäster!

Specialavsnitt med poddens första gäst!

Susanna berättar öppet om hur hon hittade hem i feng shui när livet kändes tungt. Läran förändrade hennes liv och gav det en helt ny riktning. Vi får ta del av roliga och spännande projekt hon jobbar med just nu, veta hur utbildningen är uppbyggd och vad feng shui betyder för henne idag. Om du är intresserad av att lära dig mer om Feng Shui så är detta avsnittet för dig! Susanna berättar dessutom om sitt andra företag, ”meraleva” som skapar ljus av återvunna stearinstumpar. Idén kring namnet föddes genom hennes avlidne son. Susanna rör oss båda till tårar när hon berättar om den gripande historian, vilket du kan höra i avsnittet! Meraleva skänker dessutom 10% av sina intäkter till barncancerfonden så köp med gott samvete ljus som ger goda ringar på vattnet. Fördelarna med levande ljus pratar vi också om i avsnittet. Du kan spana in deras hemsida HÄR. Jag är fortfarande alldeles berörd av vårat samtal!

Du hittar podden nedan, eller i din närmsta poddspelare (Spotify, Apple eller Google podcasts mfl).

102. Agneta Nyholm om det sensuella hemmet Feng Shui-podden

Hur väcker du kvinnan inom dig och skapar det sensuella hemmet? Agneta är ett kärt återseende i podden och denna gång bjuder hon på allt ifrån tankar om hur hon hjälper sig själv vid stressiga perioder, kriminalvårdens lokaler och vi diskuterar också varför det är så viktigt att vårda sig själv och sitt hem. Lyssna på Agnetas uppiggande spellista på Spotify: https://open.spotify.com/playlist/1h4TOK8kTYTRAQV1lWGfkY?si=y8WcPr6bQNeO1bdxcYnPmg&pi=e-4jCJfx57RpC3 Till onlinekursen" besjäla ditt hem": https://gracefulliving.se/besjala-ditt-hem-3/ Se avsnittet på YouTube (släpps inom kort): https://www.youtube.com/@skoogliving Kontakta mig: Hemsida: https://skoogliving.se Mail: info@skoogliving.se Instagram: @skoogliving
  1. 102. Agneta Nyholm om det sensuella hemmet
  2. 101. Gör din egen rikedomslåda för att locka positiva energier till livet
  3. 100. Mirelle Stoor, inredningsinfluencer om att skapa harmoniska hem
  4. 99. Kom igång med rensning, organisering och städning
  5. 98. Meditation och "hemmets hjärta"

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *