Årets bästa julklappstips!

Idag är det exakt EN månad kvar till julafton! Förra året skrev jag ett uppskattat inlägg med mina bästa julklappstips – till den som redan har allt. Av den anledningen tänkte jag att vi kör en favorit i repris nu när julen 2021 närmar sig! Här kommer nämligen årets bästa julklappstips!

Årets bästa julklappstips!
Ett av årets bästa julklappstips! Smycken från kollektionen ”snippa” (där jag haft den stora äran att rita designen).

Till ALLA kvinnor och de som redan har allt…

  • Till alla kvinnor: Ge ett smycke från kollektionen ”snippa” till frun, systern, mamman, väninnan eller kollegan. Vackra, eleganta och symboliskt starka. Det är ren kärlek och power i ett smycke, allt för att hylla den feminina kraften. Kollektionen är framtagen av den härligaste podd-duon i mannaminne, @harligtarligtpodcast. Designen är dessutom ritad av mig och är ett av de jobb jag är mest stolt över! För att se hela kollektionen, spana in deras Instagram där det finns en highlight med all information du behöver för att beställa!
  • Till hen som har ALLT: Ge bort en konsultation med mig! Enligt min mening är det en av de absolut finaste julklapparna! Tänk att kunna ge någon möjligheten att skapa bättre feng shui i rum och själ. (Plus att den som redan har allt kanske dessutom har alldeles för mycket saker?!) Jag gör allt ifrån hela konsultationer för hem & trädgård till mindre uppdrag som specifika rum, rensningshjälp och inredningstips. Jag kan anpassa innehållet efter kundens önskemål. Vissa konsultationsuppdrag går även att genomföra på distans. Nu går det dessutom att köpa presentkort! För att spana in presentkorten, klicka HÄR. Har du frågor? Kontakta mig!
Årets bästa julklappstips!
Årets bästa julklappstips till hen som redan har allt! En konsultation med mig för att skapa bättre feng shui i livet.

Till den kreativa, spirituella eller miljö- och modemedvetna…

  • Till den kreativa eller spirituella: En fin dagbok/anteckningsbok! Jag tror inte att jag är ensam om att älska vackra anteckningsböcker. En vacker skrivbok är perfekt till att spara minnen, skriva reflektioner, idéer eller tacksamhetsdagbok i. Jag älskar de som finns hos soulfactory.se – där hittar du dessutom en massa härliga spirituella ting som orakelkort, rökelse, kristaller mm mm. Där hittar du dessutom magiskt vackra kläder och yogatillbehör, perfekta julklappar till yogaälskaren. Check it out!
  • Till den miljö- och modemedvetna: Varför inte slå till på något unikt klädesplagg från otroligt duktiga @withsegerqvist? En kvinnlig kreatör som förvandlar vackra indiska saris i silkesmix till helt underbara och unika kreationer! Bra för miljön = etiskt och hållbart.
Årets bästa julklappstips!
Årets bästa julklappstips till den miljö- och modemedvetna! Här ser du Johanna i en kimono från @withsegerqvist

Till yogaälskaren, kärleksparet eller entreprenören…

  • Till yogaälskaren: Unna dig och dina närmsta vänner en personlig yogastund med fantastiska Linn på @widenberg.yoga i Vänersborg. Härlig återhämtning och fysisk utmaning i den vackra yogastudion. En investering i både dig själv och dina vänner där ni kombinerar både hälsa och tid med varandra. Passa samtidigt på att spana in hennes lilla yoga-butik med eteriska oljor, klangskålar och smycken mm. Läs mer på widenbergyoga.se.
  • Till kärleksparet eller entreprenören: Ge bort en fotografering med fantastiskt duktiga Johanna Asserlind! En fantastisk gåva till entreprenören som behöver utöka bildbanken med professionella och vackra bilder – eller varför inte ge bort en fotografering till ett par som vill föreviga sin kärlek på bild?! Läs mer på asserlind.se
Årets bästa julklappstips!
Årets bästa julklapp till entreprenören. En fotografering med Asserlind! Här ser du en av alla fantastiska bilder Johanna tog på mig under våran fotografering tidigare i år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *