Välkommen till Feng Shui-podden!

För några månader sedan sjösatte jag mitt lilla soloprojekt då jag startade min lilla feng shui-podd! Först i Sverige vilket känns helt otroligt! Podden är för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Det är nämligen vad Feng Shui har gjort för mig. Jag brinner verkligen för att få sprida denna fantastiska kunskap till alla som är nyfikna eller vill åstadkomma en förändring i tillvaron. I podden bjuder jag på både rensnings-, inrednings- och generella feng shui-tips. Just nu är jag mitt i genomgången av Ba Guan och alla dess områden. Varmt välkommen till Feng Shui-podden!

Välkommen till feng shui-podden!
Välkommen till Feng Shui-podden!

Jag har själv saknat en podd om feng shui (på svenska) väldigt länge och är lite förvånad över att ingen tagit sig an uppgiften tidigare. MEN, det är jag såklart enormt tacksam för! Det gjorde ju att jag, min lyckans ost, fick äran att kliva först ut i etern. Att göra podden är en ständig kamp mot självkritik och osäkerhet men det är samtidigt så otroligt utvecklande och roligt. Jag har dessutom fått så himla fin feedback så tack snälla ni för det! Vill du också lämna feedback på podden? In och rösta på podcaster-appen och lämna mer än gärna ett omdöme.

Lyssna på podden nedan!

49: Feng Shui-podden: Metallelement i både inredning och personlighet Feng Shui-podden

Är du logisk, introvert och en jäkel på att fokusera? Då är det högst troligt att du besitter stora delar metallelement. I detta avsnitt fördjupar vi oss i metallelementet. Vad har metall för relation till övriga element och hur tillför du metall i din inredning? Vad händer om vi får för mycket metallelement omkring oss och hur märks det om vi saknar metall? Glöm inte att gilla och dela podden om du uppskattar det du hör!  Kontakta mig: Instagram – @skoogliving Hemsida – https://skoogliving.se
  1. 49: Feng Shui-podden: Metallelement i både inredning och personlighet
  2. 48. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Lina Karlsson, besjälat.
  3. 47. Feng Shui-podden: Nytt år, nya energier
  4. 46. Feng Shui-podden: Om utbildningen till Feng Shui-konsult
  5. 45. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Susanna Utbult, Feng Shui-expert om Flying Stars

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: