Välkommen till Feng Shui-podden!

För några månader sedan sjösatte jag mitt lilla soloprojekt då jag startade min lilla feng shui-podd! Först i Sverige vilket känns helt otroligt! Podden är för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Det är nämligen vad Feng Shui har gjort för mig. Jag brinner verkligen för att få sprida denna fantastiska kunskap till alla som är nyfikna eller vill åstadkomma en förändring i tillvaron. I podden bjuder jag på både rensnings-, inrednings- och generella feng shui-tips. Just nu är jag mitt i genomgången av Ba Guan och alla dess områden. Varmt välkommen till Feng Shui-podden!

Välkommen till feng shui-podden!
Välkommen till Feng Shui-podden!

Jag har själv saknat en podd om feng shui (på svenska) väldigt länge och är lite förvånad över att ingen tagit sig an uppgiften tidigare. MEN, det är jag såklart enormt tacksam för! Det gjorde ju att jag, min lyckans ost, fick äran att kliva först ut i etern. Att göra podden är en ständig kamp mot självkritik och osäkerhet men det är samtidigt så otroligt utvecklande och roligt. Jag har dessutom fått så himla fin feedback så tack snälla ni för det! Vill du också lämna feedback på podden? In och rösta på podcaster-appen och lämna mer än gärna ett omdöme.

Lyssna på podden nedan!

36. Feng Shui-podden: Rensningsprocessen och vikten av att ha en målbild Feng Shui-podden

Att skapa god Feng Shui handlar till stor del om att rensa i röran. Jag vill dock bestämt hävda att det finns ett steg som är viktigare att göra, innan du börjar rensa! För att veta vilken riktning du vill att livet ska ta är det också viktigt att veta vad du har för vision för ditt liv. Vad är vitsen med att rensa om du inte vet varför du gör det? Undvik att ryckas med i rensningsfestandet som råder genom att våga stanna upp och lyssna till ditt varför. I detta avsnitt bjuder jag på mina tankar om själva rensningsprocessen, likheter med Kon Mari-metoden och vikten av att våga lyssna inåt. Kontakta mig på skoogliving.se eller via Instagram @skoogliving 
  1. 36. Feng Shui-podden: Rensningsprocessen och vikten av att ha en målbild
  2. 35. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Hemmet som kraftplats, med Nina Tegenfeldt
  3. 34. Feng Shui-podden: Feng Shui vid sorg och brustna drömmar
  4. 33. Feng Shui-podden: Trender och Feng Shui
  5. 32. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Inredarna Atta & Maja från Studio In

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: