Välkommen till Feng Shui-podden!

För några månader sedan sjösatte jag mitt lilla soloprojekt då jag startade min lilla feng shui-podd! Först i Sverige vilket känns helt otroligt! Podden är för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Det är nämligen vad Feng Shui har gjort för mig. Jag brinner verkligen för att få sprida denna fantastiska kunskap till alla som är nyfikna eller vill åstadkomma en förändring i tillvaron. I podden bjuder jag på både rensnings-, inrednings- och generella feng shui-tips. Just nu är jag mitt i genomgången av Ba Guan och alla dess områden. Varmt välkommen till Feng Shui-podden!

Välkommen till feng shui-podden!
Välkommen till Feng Shui-podden!

Jag har själv saknat en podd om feng shui (på svenska) väldigt länge och är lite förvånad över att ingen tagit sig an uppgiften tidigare. MEN, det är jag såklart enormt tacksam för! Det gjorde ju att jag, min lyckans ost, fick äran att kliva först ut i etern. Att göra podden är en ständig kamp mot självkritik och osäkerhet men det är samtidigt så otroligt utvecklande och roligt. Jag har dessutom fått så himla fin feedback så tack snälla ni för det! Vill du också lämna feedback på podden? In och rösta på podcaster-appen och lämna mer än gärna ett omdöme.

Lyssna på podden nedan!

10. Feng Shui-podden: Introduktion till Ba Gua Feng Shui-podden

Vad är en Ba Gua och hur använder man den inom feng shui? I detta avsnitt ger jag svaren på dessa frågor och berättar om två olika sätt att lägga en Ba Gua. Jag tipsar också om den Ba Gua-resa @fengshuimedisabell haft på Instagram, för dig som vill fördjupa dig. Du hittar Isabells konto här: https://instagram.com/fengshuimedisabell Formskolans Ba Gua (enkel variant med utgångspunkt från hemmets ytterdörr, sk ”tredörrars ba gua”) https://usercontent.one/wp/www.hobbykreatoren.se/wp-content/uploads/2021/08/frid-och-balans-1.png?media=1637533106 Blogginlägg om Ba Gua: https://www.hobbykreatoren.se/2020/09/04/ba-gua-vad-ar-det-och-hur-kan-det-vara-till-hjalp-i-livet/ Tusen tack till dig som lyssnar!
  1. 10. Feng Shui-podden: Introduktion till Ba Gua
  2. 9. Feng Shui-podden: 5 tips för bättre feng shui
  3. 8. Feng Shui-podden: Rensa garderoben
  4. 7. Feng Shui-podden: Tips för hallen
  5. 6. Feng Shui-podden: Chi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: