Välkommen till Feng Shui-podden!

För några månader sedan sjösatte jag mitt lilla soloprojekt då jag startade min lilla feng shui-podd! Först i Sverige vilket känns helt otroligt! Podden är för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Det är nämligen vad Feng Shui har gjort för mig. Jag brinner verkligen för att få sprida denna fantastiska kunskap till alla som är nyfikna eller vill åstadkomma en förändring i tillvaron. I podden bjuder jag på både rensnings-, inrednings- och generella feng shui-tips. Just nu är jag mitt i genomgången av Ba Guan och alla dess områden. Varmt välkommen till Feng Shui-podden!

Välkommen till feng shui-podden!
Välkommen till Feng Shui-podden!

Jag har själv saknat en podd om feng shui (på svenska) väldigt länge och är lite förvånad över att ingen tagit sig an uppgiften tidigare. MEN, det är jag såklart enormt tacksam för! Det gjorde ju att jag, min lyckans ost, fick äran att kliva först ut i etern. Att göra podden är en ständig kamp mot självkritik och osäkerhet men det är samtidigt så otroligt utvecklande och roligt. Jag har dessutom fått så himla fin feedback så tack snälla ni för det! Vill du också lämna feedback på podden? In och rösta på podcaster-appen och lämna mer än gärna ett omdöme.

Lyssna på podden nedan!

23. Feng Shui-podden: Barnrum Feng Shui-podden

Jag får ofta frågan hur man ska göra för att skapa god feng shui i ett barnrum. I detta avsnitt går jag igenom några av de största utmaningarna; som att kombinera ett lekrum med vila och sömn. Du får tips kring färger och inredning samt annat smått och gott som kan skapa goda förutsättningar för ett mer harmoniskt rum – och på sikt även ett tryggare barn!  Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig på Instagram (hobbykreatoren) eller via hemsidan hobbykreatoren.se
  1. 23. Feng Shui-podden: Barnrum
  2. 22. Feng Shui-podden: Framgång
  3. 21. Feng Shui-podden: Kunskap och Självkännedom
  4. 20. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Victoria Glosemeyer, Inredare
  5. 19. Feng Shui-podden: Barn och Kreativitet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: