Välkommen till Feng Shui-podden!

För några månader sedan sjösatte jag mitt lilla soloprojekt då jag startade min lilla feng shui-podd! Först i Sverige vilket känns helt otroligt! Podden är för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Det är nämligen vad Feng Shui har gjort för mig. Jag brinner verkligen för att få sprida denna fantastiska kunskap till alla som är nyfikna eller vill åstadkomma en förändring i tillvaron. I podden bjuder jag på både rensnings-, inrednings- och generella feng shui-tips. Just nu är jag mitt i genomgången av Ba Guan och alla dess områden. Varmt välkommen till Feng Shui-podden!

Välkommen till feng shui-podden!
Välkommen till Feng Shui-podden!

Jag har själv saknat en podd om feng shui (på svenska) väldigt länge och är lite förvånad över att ingen tagit sig an uppgiften tidigare. MEN, det är jag såklart enormt tacksam för! Det gjorde ju att jag, min lyckans ost, fick äran att kliva först ut i etern. Att göra podden är en ständig kamp mot självkritik och osäkerhet men det är samtidigt så otroligt utvecklande och roligt. Jag har dessutom fått så himla fin feedback så tack snälla ni för det! Vill du också lämna feedback på podden? In och rösta på podcaster-appen och lämna mer än gärna ett omdöme.

Lyssna på podden nedan!

66. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Maria Borell Rydfors, Ordningskonsult och expert på ordning. Feng Shui-podden

I detta avsnitt får du möta Maria Borell Rydfors som har kontot @realsimple_life på Instagram. Maria är expert på ordning och erbjuder flera olika tjänster som hjälper hennes kunder till ett mer ordnat, enkelt och vackert liv. Hon delar sina bästa tips för hur du kommer igång med organiseringen hemma och delar även tips som hjälper dig att hålla efter. Hon nämner bl.a. knep som ”Mina bästa två” och pratar om fördelarna med att ta en daglig ”15-minuters runda”. Vad var det egentligen som gjorde att hon sadlade om och blev företagare inom ordning, mitt i livet? Kontakta eller följ gärna Maria på Instagram: @realsimple_life Spana in hennes hemsida https://realsimplelife.se/ Vill du kontakta mig? Då hittar du mig på https://skoogliving.se eller via Instagram: @skoogliving Glöm inte att gilla och dela podden så att fler kan hitta hit och ta del av Feng Shuins magiska värld!
  1. 66. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Maria Borell Rydfors, Ordningskonsult och expert på ordning.
  2. 65. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Sara Garanty som Färgexpert, Medial Coach och Auraläsare
  3. 64. Feng Shui-podden: Bygg upp ditt mod och skapa rätt känsla med Feng Shui
  4. 63. Feng Shui-podden: Enkla tips som bjuder in härlig energi i ditt hem
  5. 62. Feng Shui-podden: Att göra "fel"

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: