Välkommen till Feng Shui-podden!

För några månader sedan sjösatte jag mitt lilla soloprojekt då jag startade min lilla feng shui-podd! Först i Sverige vilket känns helt otroligt! Podden är för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Det är nämligen vad Feng Shui har gjort för mig. Jag brinner verkligen för att få sprida denna fantastiska kunskap till alla som är nyfikna eller vill åstadkomma en förändring i tillvaron. I podden bjuder jag på både rensnings-, inrednings- och generella feng shui-tips. Just nu är jag mitt i genomgången av Ba Guan och alla dess områden. Varmt välkommen till Feng Shui-podden!

Välkommen till feng shui-podden!
Välkommen till Feng Shui-podden!

Jag har själv saknat en podd om feng shui (på svenska) väldigt länge och är lite förvånad över att ingen tagit sig an uppgiften tidigare. MEN, det är jag såklart enormt tacksam för! Det gjorde ju att jag, min lyckans ost, fick äran att kliva först ut i etern. Att göra podden är en ständig kamp mot självkritik och osäkerhet men det är samtidigt så otroligt utvecklande och roligt. Jag har dessutom fått så himla fin feedback så tack snälla ni för det! Vill du också lämna feedback på podden? In och rösta på podcaster-appen och lämna mer än gärna ett omdöme.

Lyssna på podden nedan!

81. Ella Engström, om att döstäda och skapa ordning Feng Shui-podden

Ella Engström är certifierad inredningsdesigner och ordningscoach som driver familjeföretaget "Engsroom". Hennes talangfulla öga för ordning bidrog till att hon headhuntades till Amy Poehlers tv-serie "The Gentle Art of Swedish Death Cleaning". Ella har nämligen varit i USA och spelat in en tv-serie om konsten att döstäda. Vad är egentligen döstädning och varför är det så bra? Utöver detta delar Ella också med sig av sina bästa tips som hjälper dig att komma igång med rensning och organisering. Tv-serien börjar sändas i Sverige den 5:e oktober på SVT och SVT play. Läs mer om Ella på hennes hemsida: https://www.engsroom.com/ Kontakta mig: Instagram: @skoogliving Hemsida: https://skoogliving.se Mail: info@skoogliving.se
  1. 81. Ella Engström, om att döstäda och skapa ordning
  2. 80. Att inreda med dofter och dofters påverkan.
  3. 79. Johanna Asserlind, om att bygga ett hus och få hjälp av Feng Shui
  4. 78. Christian Kyriacou; Arkitekten, ”husviskaren” och författaren om space clearing och universums formler.
  5. 77. Lina Karlsson, om när livet förändras

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: