Välkommen till Feng Shui-podden!

För några månader sedan sjösatte jag mitt lilla soloprojekt då jag startade min lilla feng shui-podd! Först i Sverige vilket känns helt otroligt! Podden är för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Det är nämligen vad Feng Shui har gjort för mig. Jag brinner verkligen för att få sprida denna fantastiska kunskap till alla som är nyfikna eller vill åstadkomma en förändring i tillvaron. I podden bjuder jag på både rensnings-, inrednings- och generella feng shui-tips. Just nu är jag mitt i genomgången av Ba Guan och alla dess områden. Varmt välkommen till Feng Shui-podden!

Välkommen till feng shui-podden!
Välkommen till Feng Shui-podden!

Jag har själv saknat en podd om feng shui (på svenska) väldigt länge och är lite förvånad över att ingen tagit sig an uppgiften tidigare. MEN, det är jag såklart enormt tacksam för! Det gjorde ju att jag, min lyckans ost, fick äran att kliva först ut i etern. Att göra podden är en ständig kamp mot självkritik och osäkerhet men det är samtidigt så otroligt utvecklande och roligt. Jag har dessutom fått så himla fin feedback så tack snälla ni för det! Vill du också lämna feedback på podden? In och rösta på podcaster-appen och lämna mer än gärna ett omdöme.

Lyssna på podden nedan!

101. Gör din egen rikedomslåda för att locka positiva energier till livet Feng Shui-podden

Vad är egentligen en "wealth vase"/rikedomsvas och hur kan du göra din egen meningsfulla rikedomslåda? Jag berättar hur du gör och vart du kan förvara din låda för att locka till dig mer av det du önskar i livet! Prenumerera på mina månadsbrev: https://mailchi.mp/cf4bfa3a85d8/gic3e2kjcy Kontakta mig: Hemsida: https://skoogliving.se Mail: info@skoogliving.se Instagram: @skoogliving
  1. 101. Gör din egen rikedomslåda för att locka positiva energier till livet
  2. 100. Mirelle Stoor, inredningsinfluencer om att skapa harmoniska hem
  3. 99. Kom igång med rensning, organisering och städning
  4. 98. Meditation och "hemmets hjärta"
  5. 97. Möbler från loppis och Feng Shui?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *