Sammanfattning av 2020/2021

Här sitter jag denna arla morgon och låter orden växa fram i en blogg som legat orörd i nästan ett år. Inläggen har flitigt skrivits – i mitt huvud. Att jag sitter här just denna morgon kan jag tacka mina barn (dvs hundar och son) för. Strax efter kl. 5 imorse vaknade jag av en hundspya mitt i sängen och i samma veva började sonen skrika. Klockan är nu 7 och alla barnen sover igen medan jag sitter klarvaken. Tänkte att jag skulle göra en sammanfattning av 2020/2021 – som ett avslut och en ny början…

För drygt ett år sedan förändrades mitt liv totalt, på en sekund. Dagen då jag blev mamma. Sedan den dagen har jag utmanats och transformerats på så många sätt! Hanterat nya känslor, roller och rutiner. Tänk att han fyllt ett helt år redan?!

Sammanfattning av 2020/2021
Traktorn från morbror Marcus var en av storfavoriterna!

Karriären

Under första halvan av 2021 påbörjade jag en distansutbildning till certifierad inredare. Jag tänkte att läran om det rent estetiska kunde vara ett bra komplement till feng shui. Intresset för inredning är någonting som alltid funnits men jag har aldrig intresserat mig för trender. För mig handlar inredning om att skapa miljöer som främjar välmående på ett djupare plan, inte bara vackra rum för ögat. En del av utbildningen handlade om att göra sex veckors praktik – någonting jag aldrig hade kunnat lösa i och med föräldraledighet och fast heltidsjobb. MEN, kreativ som jag är lekte jag lite med tanken och kontaktade skolan för att höra om det var möjligt att dela upp praktiken. Det gick bra och jag kontaktade direkt det företag som stod högst upp på önskelistan, förklarade min situation och önskan om praktik för att få lära mig. Under hela sommaren har jag alltså praktiserat en dag/vecka och här sitter jag idag med en tillsvidareanställning som inredare och butiksanställd på Möbelmästarna i Trollhättan. Tänk vad lite mod, manifestation och intention kan göra!

Sammanfattning av 2020/2021
Jag levererade möbler till familjen i Västerås.

Själsligt och målmedvetet

Jag har utmanats på flera sätt rent känslomässigt under senaste året. Att vara mamma ger dagliga prövningar för tålamodet (någonting jag absolut kan jobba mer på). Jag har varit modig – föreläst om feng shui, hållit en kreativ workshop och deltagit i ett retreat. Dessa händelser kräver nästan egna inlägg! Jag har (äntligen) begärt ut ett examensbevis från högskolan. Jag har också blivit certifierad feng shui-konsult och går därför att nå via Svenska Feng Shui-förbundet där du också hittar mina certifierade branschkollegor.

Det gör mig galet stolt att jag uppnått nästan alla mina mål för året! Boken har jag börjat skriva – den är långt ifrån klar men påbörjad och till stor del färdig i huvudet. Ska bara ta mig tid att få ner allt på pränt… Det enda som ”släpar” är målet om att tjäna 100 000 kronor (ser jag till min totala inkomst med föräldrapenning så landar jag kanske på den summan ändå i slutändan, även om det inte var riktigt så jag tänkte när jag satte målet). Nej, rik blir man inte på föräldrapenning – det ska gudarna veta. Men än är året inte slut och vem vet, kanske slår något företag snart till och anlitar mig som föreläsare? 😉

Sammanfattning av 2020/2021
Sammanfattning av 2020/2021

För att inte glömma – podden!

Jag har ju dessutom blivit med egen podd! Sveriges första (och för tillfället, enda) feng shui-podd! Feng Shui-podden är för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Det är korta och innehållsrika avsnitt med utgångspunkt i feng shuins magiska värld. Genom att förändra din omgivning kan du nämligen påverka och förändra ditt liv och genom att lyssna på podden får du lära dig hur du går tillväga! Dela gärna podden med andra om du gillar det du hör!

50. Feng Shui-podden: Vattenelement i inredning och personlighet Feng Shui-podden

Om du har en djup andlig tro, kreativ förmåga och kanske tenderar att lätt bli deprimerad så kan vattenelement vara överrepresenterat i din personlighet. I detta avsnitt fördjupar vi oss i vattenelement, det sista av de fem elementen. Hur ser relationen till de övriga elementen ut och hur tillför du vattenelement i din inredning? Detta och mycket annat får du veta i avsnittet! Glöm inte att gilla och dela podden om du uppskattar det du hör! Kontakta mig: Instagram – @skoogliving Hemsida – https://skoogliving.se
  1. 50. Feng Shui-podden: Vattenelement i inredning och personlighet
  2. 49: Feng Shui-podden: Metallelement i både inredning och personlighet
  3. 48. Feng Shui-podden (Specialavsnitt): Lina Karlsson, besjälat.
  4. 47. Feng Shui-podden: Nytt år, nya energier
  5. 46. Feng Shui-podden: Om utbildningen till Feng Shui-konsult

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: