Skapa harmoni på både in- och utsida

Nu på söndag, den 17 oktober, kl. 16-18 bjuder jag och fantastiska Linn Widenberg in till en workshop och yogaklass. Syftet är att inspirera och hjälpa dig skapa harmoni på både in- och utsida. Hemmet är en förlängning av dig och ditt mående återspeglas i din omgivning. Att städa på utsidan ger mer harmoni på insidan och genom att ta hand om dig själv får du kraft att hålla ordning omkring dig. Allt hänger ihop!

Skapa harmoni på både in- och utsida
Klicka på bilden för att läsa mer och boka din plats!
(inga förkunskaper krävs)

Yoga och Feng Shui har väldigt mycket gemensamt! Det handlar om balans och harmoni, yin och yang. Det är verkligen ”a dream come true” för mig att få vara med och förena dessa världar med Linn i hennes vackra yogaspace i Vänersborg. Att jag dessutom får dela denna stund med andra som vill hitta inspiration och uppnå mer harmoni i livet gör mig alldeles varm inombords.

Kom som du är och njut av DIN stund i våra händer. Vi kommer bjuda på både yoga och massor av feng shui-inspiration som kan hjälpa dig skapa harmoni på både in- och utsida. Antalet platser är begränsade och detta vill du inte missa – boka din plats nu!


Vill du läsa mer om varför jag vill rensa och ha ordning omkring mig? Då hittar du mitt ”varför” i ett äldre blogginlägg (HÄR) – där bjuder jag också på ett riktigt bra julklappstips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: