Att kalla mig ”Hobbykreatör” eller ej?

Att kalla mig ”Hobbykreatör” eller ej? Efter att jag blev certifierad feng shui-konsult har jag funderat mycket på namnet ”hobbykreatören”. Ska jag behålla det eller ska jag nischa mig mer åt feng shui, även i namnet? En del av mig tycker att det kanske låter lite oseriöst med en ”hobbykreatör” som jobbar seriöst, samtidigt som jag också älskar namnet. Anledningen till att jag valde det från början var ju när jag insåg hur viktigt det är för mig att ha en hobby och att få vara kreativ. Kreativitet ska utövas kravlöst och det ska kännas som en hobby, även om det är mitt jobb. För mig är trots allt kreativitet den röda tråden – även när det gäller feng shui. Därför har jag bestämt mig för att låta namnet vara kvar tillsvidare. Det är trots allt jag som är ”varumärket” och med hobbykreatören får du hela paketet: Min passion för kreativitet OCH feng shui.

Att kalla mig "Hobbykreatör" eller ej?
En tvättäkta hobbykreatör som också jobbar med feng shui. Frågan lyder, att kalla mig ”Hobbykreatör” eller ej?

Jag är rädd att om jag nischar namnet mer åt feng shui så flyttar jag gränserna närmare för vad jag kan hitta på framöver. Det som skrämmer mig då är att jag ska tappa fart och inspiration. Det ger mig mer luft under vingarna när jag känner mig fri. Löken har ju flera lager liksom. De eventuella kunder som väljer bort mig p.g.a. namnet är nog ändå inte menade att vara mina kunder. Jag får helt enkelt lita på min magkänsla och fortsätta med det som känns bra. Eller vad tror du?

Nytt poddavsnitt #sjuktnormalt

I denna veckas poddavsnitt berättar Jessica om hur det är att leva med ADHD. Hur gick det till när hon fick sin diagnos vid 32 års ålder och vilka är de största utmaningarna för henne idag? Podden hittar du som vanligt i din närmsta poddspelare, Spotify eller nedan. Ha en fantastisk fredag och helg!

47. Sjukt normalt – Våld i nära relationer: Att jobba mot våld Sjukt normalt

Denna vecka har vi med oss en helt fantastisk gäst och pratar om ett otroligt viktigt ämne, nämligen våld i nära relationer. Vi har fått äran att träffa Gerd Holmgren, enhetschef på enheten mot våld i nära relationer. Gerd har under de senaste 30 åren jobbat engagerat mot våld – med stor framgång. Hon jobbar i Trollhättans kommun, kommunen som tre år i rad blivit utnämnd till bäst i Sverige vad gäller arbetet mot våld i nära relationer.  Våldsproblematik handlar inte bara om fysiskt våld, som många kanske tror. Våld i nära relationer innefattar så mycket mer! Vad är t.ex. vaccinvåld, psykiskt, materiellt- och ekonomiskt våld? Hur gör man om man är orolig för en vän, granne eller medmänniska? Vilken hjälp finns att tillgå för dig som är – eller har varit – utsatt för våld? Och vad kan du som utövar våld göra för att förändra beteendet innan det går för långt? Ett minst sagt matnyttigt avsnitt om ett otroligt viktigt ämne! Kunskap gör skillnad så glöm inte att sprida avsnittet – det kan rädda liv! Har du blivit utsatt för hot eller våld? Kontakta nationella kvinnofridslinjen för stöd och hjälp. https://kvinnofridslinjen.se/sv/ Vill du komma i kontakt med Trollhättans kommun och enheten mot våld i nära relationer? https://www.trollhattan.se/startsida/omsorg-och-hjalp/vald-i-nara-relationer/ Ta hand om dig och dina medmänniskor.
  1. 47. Sjukt normalt – Våld i nära relationer: Att jobba mot våld
  2. 46. Sjukt normalt – Övergivenhet: Att förändra ett negativt schema
  3. 45. Sjukt normalt – Kreativitet: Att boosta din kreativitet med feng shui
  4. 44. Sjukt normalt – ADHD: Att leva med diagnosen
  5. 43. Sjukt normalt – Prestationsprinsessa: Att pressa sig själv i botten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: