Med våren tar jag nya tag

Vårdagsjämningen har passerat och vi har på riktigt klivit in i träelementets period där ljuset tar över mörkret mer för varje dag. Träelement som står för tillväxt och liv, och kommer precis som våren med hopp! Den senaste tiden har jag faktiskt känt lite energi igen, som att någonting inombords har börjat vibrera. Lust att skapa och jobba vidare med framförallt feng shui. Snart är jag inte bara utbildad utan också certifierad vilket känns helt fantastiskt! Jag har den senaste tiden skapat illustrationer och underlag till konsultationer och föreläsningar, hållit en föreläsning för ett gäng härliga brudar och hemsidan har fått lite kärlek efter att ha varit grymt eftersatt ett tag. Jag hade inte ens märkt att någon uppdatering flyttat om en massa saker! Nåja, det mesta ska nog vara i sin ordning nu. Med våren tar jag nya tag och det känns verkligen uppfriskande!

med våren tar jag nya tag
En illustration jag gjort av mina föräldrars gamla vardagsrum. Perfekt till informationsbladet om konsultationer för vardagsrum mm.

Tjänster – feng shui & illustrationer

Kika gärna under rubriken ”Tjänster” på hemsidan. Där hittar du aktuella erbjudanden (främst feng shui-relaterat) men också andra tjänster jag erbjuder – som digitala illustrationer t.ex.! Du som följer mig på Instagram har nog redan förstått att jag inte kunde vänta med att skaffa en egen ritplatta. Jag fick prova brorsans iPad pro och kunde liksom inte slita mig. Samma dag som jag skrev att jag skulle vänta tills föräldraledigheten var över åkte jag och köpte en egen. (Oops!) Jag kan ha utvecklat någon form av beroende när det kommer till att rita digitalt. Nu kan jag skapa mina egna illustrationer vilket känns så himla lyxigt! Genom att sälja digitala illustrationer till andra tänker jag win-win = jag får öva och samtidigt glädja någon annan till ett relativt rimligt pris!

med våren tar jag nya tag
Illustrerat självporträtt där jag håller en föreläsning.

Föreläsningar & workshops

Du vet väl att du kan anlita mig som föreläsare eller till att hålla en workshop i feng shui?! Innehållet går att anpassa efter dina önskemål och behov. I mina öron låter det som den perfekta aktiviteten på en personaldag/kick-off eller varför inte till tjejkvällen? Ojoj, med våren tar jag nya tag och just nu är jag så fylld med inspiration och skaparlust att jag nästan spricker. Vet du någon som skulle vara intresserad av att lära sig mer om feng shui? Let me know!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *