Avsnittet jag verkligen har sett fram emot!

Avsnittet jag verkligen har sett fram emot!

ÄNTLIGEN är dagen här! Dagen då #sjuktnormalt släpper ett nytt avsnitt med en väldigt spännande gäst! I veckans avsnitt får du bland annat smaka lite på hur det kan låta i ett KBT-samtal* när Jessica möter en gäst som öppet delar med sig av sin resa. Åh, här kommer avsnittet jag verkligen har sett fram emot!
*KBT = kognitiv beteendeterapi

Avsnittet jag verkligen har sett fram emot!

Veckans fantastiska gäst är en man som lever ett sjukt normalt liv. Vi har nämligen bjudit in Marcus Grandin, musiker och singelpappa, som vädrar sina tankar med oss – och det blev ett minst sagt intressant samtal! Temat handlar om det mörker han försökt fly undan sedan övre tonåren. En kamp som många gånger lett till destruktiva val och kortsiktiga lösningar. Lyckas vi hitta kärnan till Marcus dåliga mående? Och hur ska han gå vidare för att börja ta kontroll över sina destruktiva tankar och beteenden?

Marcus är ena halvan av det relativt nybildade bandet Mani. Senast släppte de en grym svensk version av The Chainsmokers låt ”Don’t let me down”. Nedan kan du höra senaste singeln och samtidigt spana in musikvideon!

Vill du höra avsnittet? Du hittar oss som vanligt här nedanför, på Spotify eller där poddar finns! Gillar du det du hör? Glöm inte att dela, gilla och ge oss 5 stjärnor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *