Hon lyckades fånga både kärlek och glädje på bild

Tänk vilken multitalang min underbara svägerska är! Hon är inte bara en mästare på att virka (spana in @virka_mera) – hon är dessutom magisk bakom kameran! I helgen hakade jag på när hon skulle fotografera gravidbilder med våran kollega. Hon passade samtidigt på att knäppa några bilder på mig och Olle i det vackra vinterlandskapet. Snacka om att hon lyckades fånga både kärlek och glädje på bild under de få minuter vi stod framför kameran.

Hon lyckades fånga både kärlek och glädje på bild
Hon lyckades fånga både kärlek och glädje på bild…

Trots att barnet skrek i princip varje vaken minut häromdagen så älskar jag denna lilla krabat så hjärtat spricker! Kan inte förstå att han blir fyra månader på lördag. Vart tar tiden vägen? Älskar dagarna hemma i Olles sällskap och vill inte att det ska ta slut! Men men, ingen stress. Jag planerar att njuta av varje minut – så länge jag kan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: