Relationer: Att hitta den rätta

Relationer och konsten att hitta den rätta är temat för denna veckas poddavsnitt! Varken jag eller Jessica sitter på något facit i frågan, däremot är vi fascinerade över fenomenet. Ensamhet är ett snabbt växande problem i dagens samhälle, speciellt efter denna nedrans pandemi. I detta avsnitt delar vi med oss av våra tankar och reflektioner kring jakten på att hitta ”den rätta”. Hur kommer det sig att det är så svårt att träffa någon och hur vet vi egentligen när vi har träffat ”rätt”?

Relationer: Att hitta den rätta
Avsnitt 32 – Relationer: Att hitta den rätta…

Det finns inga garantier för någon relation men det finns väldigt mycket vi kan göra för att hålla liv i en befintlig relation men det krävs också en del av oss för att vi ska våga ge oss in i en relation, helhjärtat. Kanske får du som är singel och sökande några goda tips på hur du kan jobba med tankarna som hindrar dig från att våga öppna upp för nya relationer?!

Glöm inte att gilla, dela och ge oss 5 stjärnor om du gillar det du hör! Det senaste avsnittet (och flera andra) hittar du nedan! (vi finns såklart också på Spotify, Apple/Google podcasts osv) För att läsa om tidigare poddavsnitt, tryck HÄR.

43. Sjukt normalt – Prestationsprinsessa: Att pressa sig själv i botten Sjukt normalt

Denna gång är det Thereses tur att berätta om när hon drabbades av en depression. Hon, den starka prestationsprinsessan som trodde att det inte kunde hända henne. Kombinationen av att pressa sig själv och flertalet negativa händelser bidrog till att hon mådde sämre och sämre. Tillslut var livsglädjen utplånad och hon var sekunder från att avsluta sitt eget liv. Vi pratar om skam, förnekelse, prestationskrav och det svåra i att prata om suicidala tankar. Hur var hennes väg ut ur mörkret?
  1. 43. Sjukt normalt – Prestationsprinsessa: Att pressa sig själv i botten
  2. 42. Sjukt normalt – Depression: Att leva med ständigt återkommande mörker
  3. 41. Sjukt normalt – Pandemisnack: Att hitta ljuset i coronamörkret
  4. 40. Sjukt normalt – Sömn: Att förbättra sömnen med hjälp av feng shui
  5. 39. Sjukt normalt – Rädslor: Att övervinna rädslor för att satsa på en dröm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: