Att ge sig själv kärlek, hur gör vi det?

Att ge sig själv kärlek och visa självmedkänsla, vad är det ens och hur gör vi det i vår vardag, rent konkret? Det må vara en självklarhet med självkärlek men det är en svår nöt många gånger. Det är i alla fall min erfarenhet!

Hon som alltid får mig att se nya perspektiv, känna glädje och kärlek till både mig själv och andra.

I denna veckas avsnitt #sjuktnormalt lyfter vi vikten av självkärlek och tipsar om hur du kan skapa utrymme för det i ditt dagliga liv. Hur kommer ditt inre barn in i bilden och varför är det så viktigt att låta det komma fram ibland? Som vanligt har vi säkert svårt att hålla den röda tråden men vi utlovar flertalet tips för bättre självmedkänsla!

Gillar du det du hör? Glöm inte att gilla, dela och ge oss 5 stjärnor! Alla avsnitt hittar du på Spotify, Apple/Google podcaster eller nedanför. Enjoy!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: