Ledord: Utveckling

Ledordet jag valt för 2021 är utveckling. Det har jag berättat om i podden och skrivit om i olika inlägg på Instagram så det är kanske inget nytt för er. Utveckling för mig detta år handlar om att jag vill stanna upp där jag är just nu. Njuta av tiden som föräldraledig, utvecklas som person men också utveckla och bygga en stabil grund i mitt lilla företag. Planera för framtiden, kan man säga.

Ledord: Utveckling
Ledord: Utveckling

Jag har så himla många drömmar och slits mellan allt roligt jag skulle kunna göra om jag bara ansträngde mig lite. Just nu gör jag knappt hälften av det jag borde – och jag gör det ofta halvdant bara för att jag är så ivrig att ge mig på nästa sak. Just därför känns det extra viktigt att faktiskt bromsa och tänka igenom HUR jag ska göra saker, i framtiden. Det är inte hållbart att slänga mig över alla bollar som kommer min väg. Och just därför tar jag inte emot beställningar på målningar just nu. Även feng shui-konsultationer ligger på is just nu då jag jobbar med certifieringsuppgifterna.

Ladda för att våga

När jag läste Karin Holmströms bok ”Fearless – konsten att leva kreativt” blev det så himla tydligt för mig vart i processen jag befinner mig och hur viktigt mitt ledord om ”utveckling” är. Jag är på en plats just nu där jag samlar på mig inspiration. Läser böcker, tänker, skapar och planerar. En vacker dag kanske jag vågar ta det stora steget. Någonstans inom mig skriker en röst att jag kommer klara det. Om jag bara vågar. Och satsar.

Du har väl förresten inte missat att vi har ett helt poddavsnitt där vi pratar om just ledord?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *