Tema: Sorg

Äntligen fredag vilket betyder att ett nytt avsnitt av #sjuktnormalt finns ute! Denna vecka har vi med oss poddens första gäst och det blir ett riktigt känslosamt avsnitt. Veckans tema är nämligen sorg och min underbara svägerska, Johanna, är med som gäst. Hon berättar öppet och ärligt om sin upplevelse av sorg. Någonting hon fått en rejäl dos av de senaste två åren!

Tema: Sorg
Veckans tema: Sorg

Detta är ett oerhört viktigt ämne att prata om, just för att det är så svårt. Sorg är någonting vi alla upplever någon gång i livet. Genom att dela vår upplevelse, bryta tabun och våga prata om det som är jobbigt så kanske det blir lättare att hantera känslan i framtiden. I detta avsnitt får ni ta del av våra tankar och känslor kopplade till sorg och tiden som följer efter att ha förlorat en högt älskad person. Vi delar tips och erfarenheter som varit hjälpsamma för oss, på vägen mot att lära oss leva med sorg. Våran förhoppning är att detta avsnitt ska kunna vara till hjälp för dig eller någon du känner. Och du, ge någon du älskar en extra kram idag (eller skicka ett sms om ni inte kan ses)!

Har du drabbats av sorg?

Tillsammans är vi starka! Har du drabbats och vill berätta om dina upplevelser och känslor? Kanske har du tips på hur du lärt dig att leva med sorg? Hör mer än gärna av dig till oss! Enklast når du oss via Instagram på @jessicahjert eller @hobbykreatoren.

Avsnittet hittar du här nedan (eller genom att trycka HÄR).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *