Jag har blivit spådd!

Jag har blivit spådd! Världens bästa Jessica känner mig allt för väl. I julklapp fick jag nämligen en stor tarotreading med Cosmic Element. Det Jessica däremot inte visste var att ”bli spådd” stod med på min bucketlist – och var en av de punkter jag hade för avsikt att förverkliga detta år! Året började med andra ord bra eftersom jag nu blivit spådd för första gången i mitt liv!

Jag har blivit spådd!
Själva readingen gjordes på distans.

Själva readingen gjordes på distans och jag fick ta del av den som en inspelad videoversion. Det var SÅ intressant att lyssna på! Till att börja med hade hon valt ut några kristaller som hon kände in för just min reading. Kul då hon hade prickat in ett par av mina absoluta favoritkristaller, amazonit och rökkvarts! Under readingen använde hon sig av både tarotkort och orakelkort samt kanalisering (dvs lyssnade inåt efter budskap, känslor och annat som dök upp). Innan readingen hade jag ställt några specifika frågor jag önskade vägledning inom, bl.a. gällande företag/karriär, hälsa och familj.

Jag har blivit spådd!

Jag har tidigare skrivit om min inställning till tarotkort. Alltså att jag inte tror att korten i sig sitter på någon sanning om min framtid. Däremot tror jag på intuition och att budskap som dyker upp kan vara bra att höra. Jag gör tolkningar av hennes reading som sedan kan få mig att komma på nya idéer eller få tips som gör att jag kan ta mig igenom olika utmaningar, både nu och i framtiden. Samtidigt var det mycket hon sade om min familj och om hur det varit under 2020 som stämde skrämmande väl. Tillfälligheter eller någon form av energimässig ”connection”, vad tror du?

Skulle du vara nyfiken på att höra vad jag tog till mig för budskap från readingen? Let me know!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: