Attraktionslagen

Attraktionslagen eller ”law of attraction” handlar om att välja vad du fokuserar på för att locka till dig mer av det du önskar. Låter det luddigt? Absolut, men samtidigt inte. Allt inom och omkring oss är energier – även dina tankar. Energier som rör sig på samma sätt sägs dra sig till varandra. Det betyder med andra ord att du lockar till dig mer av sådant du fokuserar på. Attraktionslagen handlar om att ”programmera” ditt undermedvetna med bilder och visioner av sådant du vill ha mer av i livet. När vi lyckats visualisera målet tillräckligt börjar vi nästan undermedvetet arbeta för att uppnå det vi drömt om! Det ökar också chansen att du upptäcker saker omkring dig som kan hjälpa dig på vägen.

Attraktionslagen
Drömfångare – symbolen som alltid påminner mig om att aldrig sluta försöka fånga mina drömmar.

Attraktionslagen i praktiken

Attraktionslagen och visualisering har länge använts av t.ex. idrottsmän. Tänk er en höjdhoppare som ska försöka slå sitt personbästa. Med stor sannolikhet visualiserar höjdhopparen hur hen rör sig framåt mot målet och gör hoppet felfritt – innan själva försöket. Visualiseringen ökar chansen att hen klarar målet om att slå personbästa! Om hen istället skulle visualisera ett totalt misslyckande så är det en betydligt större risk att misslyckandet också blir verklighet.

Jag har många gånger berättat om min ”bucket list” – en lista på saker jag vill upptäcka, se och göra i mitt liv. Det kan vara allt ifrån att vandra till Machu Picchu eller att lära mig tapetsera. För varje punkt på den listan har jag en ”fantasibild” som visar hur jag tror att det ska se ut eller vara. Det går ju inte att förändra allt samtidigt, därför väljer jag ut en eller ett par punkter från listan varje år som jag ska försöka uppfylla.

Attraktionslagen
Att skriva hjälper mig att få ner visualiseringarna på papper vilket gör att dom känns mer ”på riktigt”.

När saker kommer till dig…

Sedan min sjukskrivning för drygt ett år sedan har jag börjat jobba mer aktivt med attraktionslagen och varit öppen med mina önskningar. Bara de senaste veckorna har ett par av punkterna från min ”bucket list” uppfyllts – utan att jag ens behövt göra någonting! Jag ville bl.a. bli spådd – och fick en stor tarotreading i julklapp av bästa Jessica. Jag har också en dröm om att designa smycken. Lyssna på @harligtarligtpodcast avsnitt 57 där dem avslöjar någonting fantastiskt!!! What can I say, attraktionslagen is the shit.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: