Ny säsong av podden #sjuktnormalt

Äntligen är dagen här! Dagen då vi släpper en ny säsong av podden #sjuktnormalt. Vi har tagit nya tag, fotat lite nya bilder och bytt lokal! Numera spelar vi nämligen in i Jessicas underbara terapistuga. Nytt för denna säsong är också att vi kommer bjuda in gäster och den första gästen får ni höra redan nästa vecka! Tanken med att bjuda in gäster är för att få möta helt (o)vanliga människor för att diskutera livets utmaningar och dela helt sjukt (o)normala tankar.

Ny säsong av podden #sjuktnormalt
En ny säsong av podden #sjuktnormalt och bilder tagna av Johanna Skoog.

Veckans tema = att hitta ett ledord!

I denna veckas avsnitt pratar vi om att sätta riktningen för 2021 med hjälp av ett ledord. Ett ledord kan exempelvis ge mod, tröst eller tillit – beroende på vad du väljer för ord. Vi delar med oss av de bästa tipsen kring hur du hittar DITT ledord, berättar varför vi tycker att det är hjälpsamt och delar egna erfarenheter. Hur gör vi t.ex. för att inte glömma vilket ord vi valt?

Podden hittar du genom att klicka HÄR, annars finns vi på de flesta ställen där poddar finns (som Spotify, Apple/Google podcasts osv). Glöm inte att gilla, dela eller ge oss 5 stjärnor om du gillar det du hör!

      

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: