Som att få luft under vingarna!

Jag har i flera år känt att jag till viss del sitter fast. Mitt hem är en enda röra och hur jag än försöker rensa och få ordning så känns det bara som att allt är kaos. Allt har liksom stagnerat och stått still. Både inom och utanför mig. Enligt feng shui sägs hemmet vara en förlängning av dig själv och ditt inre. Med andra ord visar mitt hem väldigt tydligt hur rörigt och stagnerat mitt inre känns. MEN, idag hade vi ventilationsfirman på besök och det var som att få luft under vingarna!

Som att få luft under vingarna!
En rejäl rengöring av ventilationsfilter och det känns som att få luft under vingarna!

Känslan av att allt stagnerat berodde alltså inte bara på mitt inre. Ventilationen här hemma var en katastrof. ALLT stod still och varenda filter var igentäppt. Inte så konstigt att jag känt mig instängd. När de fantastiska killarna från JJ ventservice gjort sitt så kunde jag plötsligt andas igen. Luften här hemma rör sig och vi har gått från NOLL till så gott som perfekt luftcirkulation. Kanske är det tack vare ventilationsservicen som min inre blockering börjar släppa? Det är i alla fall precis så det funkar med feng shui – gör en förändring i din omgivning och påverka ditt inre!

Luststyrd men ändå med luft under vingarna!

Det känns som att mitt inre fått syre igen, någonting har lossnat. Jag har börjat skapa igen och levererat en beställning för första gången på flera månader. Lusten att fortsätta rensningsprocessen är tillbaka – den kommer ju och går, den rackaren. Jag är extremt luststyrd och har en tendens att dra igång olika projekt jag sedan jobbar växelvis med. Det kan därför ta en evighet att bli klar. Oftast gör jag bara sådant jag har lust med och har svårt att tvinga mig igenom tröga moment. När jag börjar rensa någonstans och möter inre motstånd så lämnar jag röran och gör någonting annat. Någonting som känns roligare! Självklart skapas ännu mer kaos då än vad det var innan. Kanske hinner jag nu få klart någon del av hemmet innan ytterligare en blockering dyker upp och lusten tar slut igen? Den som lever får se…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *