Det perfekta sättet att boosta sig själv

Jag har nämnt det förr men jag säger det igen; alla borde ha en lyckoburk! Jag fick min lilla burk i födelsedagspresent av bästa Jessica. Burken är som en liten skattkista med fina ord och snälla kommentarer som folk har sagt om mig eller om saker jag gjort. Jessica hade börjat min lyckosamling och lagt i några lappar med sådant hon snappat upp. Vilken underbar present det var att få! Att ta en kik i en burk full med kärlek är verkligen det perfekta sättet att boosta sig själv!

Det perfekta sättet att boosta sig själv

Jag skriver om lyckoburken igen, som en liten påminnelse till dig som skulle vilja ha en! Gör en, det är så värt det! Även om jag inte skriver nya lappar ofta så blir jag ändå alldeles varm varje gång jag ser burken. Jag vet ju att den är fylld med bara fina ord, om mig! För någon vecka sedan tog jag dock en stund och skrev ner några av alla fina kommentarer jag fått.

Det perfekta sättet att boosta sig själv

Denna lyckoburk är som ett ljus i mörkret just nu vilket verkligen kan behövas i dessa tider. Kanske är det den perfekta julklappen till någon? Pynta en burk och fyll med fina ord och meningar. Jag lovar att det blir uppskattat!


Nytt avsnitt ute!

Denna vecka tar vi oss an rädslan att missa saker och ting. Varför känns det så jobbigt att missa olika sociala tillställningar, trots att vi själva kanske har valt att stå utanför? Vad är det vi är rädda att gå miste om egentligen och hur hanterar vi dessa jobbiga känslor som uppstår? Vart kommer känslan ifrån och är vi ensamma om att känna oss annorlunda?

För att lyssna på detta eller något av våra andra avsnitt, tryck HÄR. Gillar du det du hör? Glöm inte att lämna ett omdöme eller tipsa någon du tror skulle vilja höra!

Vi jobbar förresten på att utveckla podden ytterligare, håll utkik!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *