Vad sade orakelkorten om december?

Nu är vi snart i mitten av december och här kommer månadens reading – bättre sent än aldrig! Vad sade orakelkorten om december då? Kortet jag drog var ”dog spirit”. När jag såg kortet fick det ytterligare en betydelse för mig personligen eftersom våran älskade hundbebis är dräktig med valpar beräknade till mellandagarna. SÅ spännande! MEN, nu var det ju inte det jag skulle skriva om…

Med ”dog spirit” följer budskapet att du ska vara lojal till det du älskar. Jag tolkar budskapet som att vi ska lita på att den kärlek vi känner är sann men också att vi bör vara trogna det vi älskar. Kärlek kan visa sig i olika former och genom att uttrycka den kärlek du känner för någonting så manifesterar och attraherar du ännu mer kärlek! Var trygg med att du förtjänar att älskas, även om livet och relationer förändras. Tänk inte att kärlek tar slut utan se det snarare som transformation, att den ändras och utvecklas.

Var dock uppmärksam så att din kärlek inte orsakar stagnation, dvs att du fastnar i någonting du inte vill vara kvar i. Det är okej att älska och samtidigt förändras. Kanske är det dags att släppa taget om en relation eller om ett objekt? Känn dig då trygg i att det blir bra ändå. Det behöver inte handla om att sluta älska, bara älska på annat sätt – eller älska någonting nytt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *