Våga göra din grej

Medvetet eller omedvetet snurrar drömmar i våra tankar. Det slår mig ofta hur svårt det är att våga. Det är ofta rent undermedvetna tankar som gör att jag inte vågar. Medvetet så vet jag exempelvis att det inte spelar någon roll vad andra människor tycker och tänker om saker jag gör. Undermedvetna tankar hindrar mig ändå från att våga fullt ut. Jag är ju så van att låta bli! En så enkel sak som att skriva ett blogginlägg om feng shui kan bli obeskrivligt svårt då jag snuddar vid tanken att andra, mer erfarna, läser.

Våga göra din grej
Våga göra din grej.

Det jag vill säga till mig själv och alla andra som tvivlar, tvekar och inte vågar; Det spelar ingen roll att andra människor, mer erfarna – till och med ”proffs” – har åsikter om det du skapar. DU skapar DIN sanning och får själv välja vilka råd du lyssnar på. Andra människor kommer alltid ha åsikter – bra som dåliga. Andras åsikter är dock utanför din kontroll och det spelar ingen roll hur perfekt du levererar, kritiker lurar ändå alltid i vassen. Skapa sådant du själv tror på och står för, då kommer rätt publik att hitta dig – om du vill nå ut dvs!

Våga. Mitt ledord för 2020. Att lyckas är att våga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *