En adventskalender för bättre feng shui i livet

I år har jag skapat en adventskalender till er alla som vill ha lite bättre feng shui i era liv! Känns ungefär hundra gånger roligare än året jag gjorde en presentkalender till mannen – som sedan glömde bort att öppna klapparna (hur kan man ens glömma?). En adventskalender för bättre feng shui i livet alltså, men hur ska det gå till egentligen?

En adventskalender för bättre feng shui i livet
En adventskalender för bättre feng shui i livet…

Varje dag fram till jul kommer jag att lägga upp ett litet feng shui-tips med en enkel övning på min Instagram (@hobbykreatoren). Du väljer själv i vilken utsträckning du deltar eftersom det bara är en rolig och kravlös grej. Min förhoppning är att kunna inspirera minst en person, i alla fall någon av dagarna. Då är jag mer än nöjd!

Jag skulle bli överlycklig om du ville berätta för mig vad du tycker; om du upptäcker eller lär dig någonting nytt om dig själv, ditt hem eller om feng shui! Glöm inte att tipsa vänner och familj om du tror att även dom skulle vilja ha små tips för bättre feng shui i sitt liv. Nu håller vi tummarna för att detta blir en succé och välkomnar julmånaden december.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *