Drygt en månad senare…

Drygt en månad har gått sedan Olle gjorde entré i mitt liv. Det var en tuff start känslomässigt men det har samtidigt varit helt underbart! Som de flesta nyblivna föräldrar vittnar om kan jag bara skriva under på att det är en oanad höjd på kärleken. Min son är som den bästa av gåvor och jag skulle vilja sy fast hans söta lilla kropp på mitt bröst för att alltid ha honom nära! Jag brottas fortfarande med att hitta balans; att vara i stunden och njuta av närhet samtidigt som jag också letar utrymme för att hantera vardagens måsten. Det är ju så lätt att drunkna i hans små vackra ögon!

En bild från vardagen här hemma och rensning av handdukar som gjordes för ett tag sedan. Rensningsprocessen fortsätter och jag tar en liten pusselbit åt gången. Använder feng shui-tänk och listorna från @solclara.se och @isabellsvan bok för att skapa harmoni i dolda utrymmen som skåp och garderober.

För att läsa mer om deras bok, klicka här.

Min förhoppning var att jag skulle kunna fortsätta ungefär som innan, i alla fall med vissa bitar som att blogga eller måla. Hela min värld ställdes dock på ända och jag har inte hittat alla pusselbitar än. Just nu är det en utmaning att skapa tid för de vardagliga bitarna som städ och tvätt. Det får ta sin tid att komma igång med allt helt enkelt! Nu, drygt en månad senare, börjar det dock skrika i kroppen efter en nystart. I helgen ska jag göra en energirensning här hemma samt gå igenom rum för rum och skriva ner vad som ska göras. Nu vill jag börja smyga igång med hobbykreativa saker igen och det känns SÅ kul!

Skulle ni vilja ta del av hur jag energirensar mitt hem?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *