Vad sade orakelkorten om november?

November är här och vi är verkligen mitt i det värsta höstrusket. Vinden viner och regnet står i sidled. En god anledning att njuta hemma i soffan med en kopp varmt kaffe och någon halvfånig romantisk film med andra ord! Ny månad betyder som vanligt ett nytt budskap från orakelkorten! Så, vad sade orakelkorten om november? I min årsläggning var det gamens ande med budskapet ”ingenting är bortkastat” som dök upp.

Vad sade orakelkorten om november?

Gamens budskap påminner om att allt fult också har någonting vackert. Gamen är ju en asätare och gamen förknippas nog inte med någonting vackert i vanliga fall, däremot talar budskapet om vikten av återvinningsprocessen. Allt i livet går i cykler och det går att skapa någonting vackert av förbrukade och fula material. Samtidigt påminner gamens budskap om att allt jobbigt vi gått igenom i livet inte varit onödigt eller bortkastat. Våra motgångar har gett oss erfarenheter som vi har nytta av på livets resa.

Så, istället för att fly från vårt förflutna eller förneka misstagen du gjort, omfamna känslorna du upplevt och använd dig av erfarenheten för att skapa det liv du drömmer om.

Jag drar direkt paralleller till min nuvarande situation då jag brottas en hel del med dåligt samvete över att jag inte presterar vad gäller hemmet och företaget. Däremot spenderar jag tid med min son, nosar, myser och ligger hud mot hud. Logiskt vet jag att ingenting av det är bortkastat! Känslor av skuld eller skam som sköljer över mig nu får komma – och gå – för innerst inne vet jag att det är en investering i våran relation. Denna tid kommer aldrig åter och prestera kan jag göra någon annan gång. Min tid kommer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: