Vattenavgång och masterutbildning

Livet blir inte alltid som planerat, det vet jag. Att bli gravid var inte en del av planen från början eftersom jag sedan ung ålder levt i tron att det varit en omöjlighet, av olika anledningar. Nu bär jag dock på ett barn, vilket är ett jäkla mirakel! Jag älskar min lilla superhjälte i magen och är så obeskrivligt tacksam att hen valde att fastna i just min livmoder. Jag har inte känt någon stress över bebisens ankomst eftersom vi är beräknade den 26 oktober (och statistiken talar för att drygt 70% av alla förstagångsföderskor går över tiden). Denna helg var planen att ta mig igenom den sista delen av feng shui-utbildningen. Jag har sett SÅ mycket fram emot att äntligen få den sista pusselbiten för certifieringen! Döm om min förvåning när jag vaknade av vattenavgång natten mellan lördag och söndag. Mitt i min planerade utbildningshelg. Så kan det gå, sade livet och påminde mig igen att jag inte har kontrollen.

Snart är du inte bara ett svartvitt fotografi i min hand, snart har jag dig i min famn.

När jag skriver detta inlägg är jag fortfarande hemma i min lugna vrå. Värkarbetet smyger sakta framåt med molande småvärkar var 8-10 minut. Bäret kommer med andra ord att kika ut tidigare än beräknat – men oj så efterlängtat!

Som ni kanske förstår tar jag inte emot några beställningar alls – på obestämd framtid. Jag hoppas att ni alla respekterar oss i denna stund och låter oss vara i våran bubbla. Vi hör av oss och delar livstecken när vi känner att vi har tid och lust (önska oss gärna lycka till). Kram och ta hand om er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Vattenavgång och masterutbildning”