Gravidfotografering i Varberg

I fredagsmorse styrde vi skutan mot Varberg för att möta upp en av de bästa fotografer jag vet; nämligen Karin Linde! Jag träffade henne i början av detta år när vi deltog i kursen ”kreativ struktur” med Jenny Brandt Grönberg. Valet av fotograf kändes självklart när tankar på en gravidfotografering dök upp och jag kunde tillslut inte låta bli att boka en gravidfotografering i Varberg. Staden som dessutom är en av mina absoluta favoritstäder!

Här ser ni bästa Karin ”in action” under våran gravidfotografering i Varberg.

Vi möttes upp vid kusthotellet där naturen är magisk med både hav, skog och berg. Trots att varken Patric eller jag är speciellt avslappnade framför kameran lyckades hon få oss båda att skratta så vi kiknade. Jag har hittills bara fått se ett litet smakprov av bilderna och jösses vilka magiska foton!

Karin driver tillsammans med sin man fotostudion ”Don’t blink” som levererar högklassiga foto- och filmproduktioner, trycksaker och webblösningar. Hon har sin studio (och driver dessutom ett spelcafé) på vackra brukstorget i Varberg. Har du vägarna förbi en onsdag eller lördag rekommenderar jag verkligen ett besök där! Ta en god kaffe och spela bort en stund med något trevligt sällskapsspel vetja!

Eftersom Ipa inte kunde vara med fick den virkade varianten som min fina svägerska gjort vara med som stand in.

Hela helgen har minst sagt gått i ”graviditetens tecken” då vi också deltog i en förlossningsförberedande kurs i lördags. Kursen var väldigt intressant och gjorde mig minst sagt peppad inför förlossningen! Än så länge är det fortfarande oklart om det blir kejsarsnitt eller ej men dagen för svaret på den frågan är faktiskt HÄR! Idag är det dags för återbesök på Sahlgrenska och om bara några timmar får jag äntligen svaret. Wish me luck!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *