Vad sade orakelkorten om oktober?

Oktober är här och nu har det blivit höst på riktigt. Älskar på något vis denna årstid med gulnande löv och krispig luft. Det känns okej att sitta inomhus igen, tända ljus och mysa med en filt i soffan. Och halsdukar! Som jag älskar att använda sjalar och halsdukar. Nu är det äntligen dags att plocka fram den delen av garderoben. Eftersom vi kliver in i en ny månad så tänkte jag berätta vad orakelkorten sade om oktober? Enligt årsläggningen jag gjorde var det papegojans ande som talade för oktober månad med budskapet ”passa dina ord”. Hmm…

Vad sade orakelkorten om oktober?

När jag först såg budskapet tänkte jag att det var en varning om att vara försiktig med vad jag säger till andra. När jag däremot läste om papegojan och vad budskapet egentligen står för så blev det tydligt att det snarare handlar om att uppmärksamma vad jag säger till mig själv – OM mig själv.

Är du uppmärksam på vad du säger till dig själv? Är ditt inre ”mantra” någonting som får dig att må bra och som påminner dig om dina styrkor eller handlar det snarare om kritiska tankar? NU är tiden då det är dags att vara lite extra uppmärksam på dina inre budskap. Ge också komplimanger till andra, dela positiva tankar och påminn både dig själv och andra om allt fint som finns omkring oss. Jobba med affirmationer och formulera vad det är du värdesätter. Tänk attraktionslagen; Det du sänder ut är det du får tillbaka.

För att läsa tidigare månaders budskap; klicka HÄR.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *