Uppnå mål med rätt mindset!

I slutet av 2019 var jag sjukskriven för depression. Under samma period startade jag instagramkontot @hobbykreatoren och började bygga min egen hemsida. En vilande dröm hade vaknat till liv, även om jag där och då hade svårt att tro att det kunde bli någonting. Jag började jobba med Sanna Sporrongs bok ”Planera för dina drömmar” som kalender för 2020. En av uppgifterna i början av boken var att skriva ett brev till mig själv, från framtiden. Brevet publicerade jag i bloggen den 25 december 2020. Av en slump snubblade jag över detta gamla inlägg för någon dag sedan. Kunde såklart inte låta bli att läsa brevet från framtiden och jäklar så tydligt det blev att det går att uppnå mål med rätt mindset! Brevet går att läsa HÄR.

uppnå mål med rätt mindset!

Jag förvånades verkligen över hur många av mina drömmar som redan inträffat! Brevet är skrivet som om 10 år har passerat, nu har det endast gått nio månader och redan har så många av drömmarna uppfyllts. Jag, som för drygt ett år sedan satt med min depression i soffan och trodde att alla mål var omöjliga att uppnå, ändrade mitt negativa mindset när jag formulerade brevet. Det väckte lite blygsamt hopp att drömma sig bort till en önskad framtid. Strax efter det började jag ta fler små steg i den riktningen. Idag har jag – mot ALLA jäkla odds – ett eget företag, en webbshop och snart en bebis i min famn. Bara dessa tre punkter trodde jag var fullkomligt omöjliga att uppnå. Jag kände mig tveksam på om jag någonsin skulle komma upp på fötter igen.

uppnå mål med rätt mindset!

Mindset och målworkshop!

TÄNK vad rätt mindset kan göra! Ingenting är fasen omöjligt! Återigen blir det bevisat vilken effekt det kan ha att faktiskt skriva ner mål och visioner. Det är evidensbaserat att du har 40% större chans att uppnå dina mål om du skriver ner dom. Just nu jobbar jag med att sätta ihop material till en workshop jag planerar att hålla om ett par månader, när jag förhoppningsvis landat i mammarollen. Workshopen kommer handla om just målsättning och mindset och min plan är att kombinera feng shui med kreativitet. Låter det intressant? Let me know!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *