Att fånga små drömmar längs vägen.

Då var det måndag igen! Denna dag ägnar jag helhjärtat åt att lära mig mer om feng shui för företag. Utbildningsdag två i företagsdelen är här och ni må tro att jag njuter! Detta var en av dom utbildningsdelar jag såg fram emot som mest! Det slår mig hur jäkla magiskt det är när man vågar ta ett steg mot en dröm och upptäcker nya stigar och lärdomar längs vägen. Det blir lite som att fånga små drömmar längs vägen mot den stora drömmen!

att fånga små drömmar längs vägen

Utbildningen jag läser nu, för att bli certifierad feng shui-konsult, är så givande! Jag läser som bekant på Nordic School of Feng Shui och utbildningen är uppbyggd i fem olika steg. De olika stegen är 1; Grundkurs: Inred med Feng shui, 2; Fortsättningskurs, 3; Feng shui i trädgården, 4; Business feng shui (Företag) och 5; Master Class: Certifiering. För att bli certifierad behöver alla delar läsas i rätt ordning. Redan innan utbildningen började kände jag ett ganska starkt motstånd inför delen som gäller trädgård, däremot ville jag mer än gärna läsa Business feng shui och då var jag tvungen att också läsa trädgård.

… att fånga små (oväntade) drömmar längs vägen

Trädgårdsdelen läste jag i augusti, som några av er säkert redan vet. Det var en givande del av utbildningen som jag inte skulle vilja ha ogjord! Däremot känner jag fortfarande väldigt starkt att trädgård inte kommer att vara mitt största fokusområde som certifierad konsult. Jag tycker ärligt talat att det är ganska tråkigt – eller snarare svårt! Det är svårt för att jag inte kan någonting om trädgårdar och har därför extremt dålig fantasi när det kommer till utformning och uppbyggnad av en trädgård. Däremot är jag så extremt tacksam för alla lärdomar kring feng shui i trädgården och jag tror att det finns mycket jag kan bidra med ändå! Om någon som är intresserad och kunnig när det kommer till själva trädgårdsarbete så tror jag att vi tillsammans kan få fram fantastiska idéer där jag står för en ”djupare” del av processen. Jag får nog suga lite på trädgårdskaramellen innan jag ger mig i kast med någon större trädgårdskonsultation.

att fånga små drömmar längs vägen

När jag hoppade på grundkursen var jag inte övertygad om att jag skulle fullfölja hela utbildningen men mina härliga kurskamrater gjorde inte valet att läsa vidare speciellt svårt. Det var trots allt business-delen jag var nästan mest nyfiken på (efter grundkursen) och när jag ändå skulle läsa fram till näst sista delkursen så kändes det bara dumt att inte fullfölja hela utbildningen. Så, efter denna utbildningsdag har jag bara den sista Master Class-delen kvar! Om bebisen håller sig kvar i magen till dess dvs

Sammanfattningsvis så ville jag nog bara bubbla lite om hur fantastiskt rolig hela denna feng shui-resa har varit! Jag har lärt mig enormt mycket, utvecklats och hittat en stor mening i livet. Än är vägen lång att vandra innan jag når min stora dröm men det är minst lika härligt just nu, när jag är på upptäcktsfärd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *