Sjukt (o)normalt - Är det arbetsmoral eller idioti?

Sjukt (o)normalt – Är det arbetsmoral eller idioti?

Wohoo, äntligen fredag och veckans poddavsnitt är släppt! Denna vecka är det prestationsprinsessorna som tar sig an tema arbetsmoral (eller är det bara ren idioti?). Vi reflekterar kring varför vi tycks pressa oss själva till utbrändhet istället för att skapa utrymme för återhämtning och ”mjukbromsa” – INNAN utmattningsdepressionen knockar oss medvetslösa. Varför ska det kännas så himla jobbigt att sjukskriva sig – när man faktiskt ÄR sjuk eller mår dåligt? Extra svårt upplever vi att det är när det handlar om psykisk ohälsa. Då finns ju varken benbrott, kräkningar eller febertermometrar som signalerar att någonting faktiskt är fel! Och varför slår vi på oss själva när vi tvingas vara hemma för exempelvis vård av barn – istället för att acceptera läget och vara i (och försöka njuta lite av) stunden istället?

Att pressa sig till ohälsa är helt sjukt (o)normalt och vi tycker det är livsviktigt att lyfta ämnet!

Sjukt (o)normalt

Är det arbetsmoral eller idioti?

Podden hittar du såklart där poddar finns, t.ex. på Spotify eller Apple Podcasts.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *