Babyshower och världens överraskning!

Det är nog ingen som har missat att jag blev överraskad med en babyshower i lördags! Min oplanerade helg som vigts åt att jobba undan en massa ”to do-s” och rensa i hemmet förvandlades till någonting helt annat. När jag stod och målade spjälsängen i godan ro så droppade mannen att vi skulle iväg på en ”hemlig tur”. Eftersom han aldrig överraskat mig med någon ”hemlig tur” under alla år vi levt tillsammans så anade jag direkt att det kanske var en babyshower på gång. Jag började gråta direkt och vad helt oförberedd på en babyshower med tanke på coronaläget samt då mina vänner i Västerås gav mig en fantastisk kväll helgen innan. När vi väl satt i bilen så började mannen köra den välbekanta vägen ut mot stugan. Väl på plats möttes jag av ett partytält och ballonger, en hel drös fina vänner, kollegor och familj. Det var en vackert förberedd babyshower och världens överraskning!

Babyshower och världens överraskning!
Babyshower och världens överraskning!

Det var inte bara fina vänner, kollegor och svärfamilj på plats – min mamma hade tagit sig ner från hemstaden också. Döm om min förvåning! Hon som skulle jobba… Det bjöds på snittar och fikabröd, dricka och kaffe (samt ösregn och daggmaskar i hundratal). Jag, mannen och bebis fick så fantastiskt fina och bra presenter, kolla bara vilka vackra blöjtårtor svägerskan gjort! Alla virkade gosedjur och ”uggs” är tillverkade av henne. Jag dör!

Babyshower och världens överraskning!

Tacksam över bonustid med mor

Dessutom fick jag med mig min älskade mamma hem som nattgäst! Så glad över att vi fick lite extra tid tillsammans och jag hade en fantastisk söndag i hennes sällskap. Vi fick dessutom ta oss en titt på bästisens nya hus och samla underlag till en feng shui-trädgårdsanalys.

Babyshower och världens överraskning!

Nu kvarstår bara helgens långa att-göra-lista som ligger kvar så gott som orörd, men det är verkligen med sådan glädje jag bär med mig helgens minnen! Alla ”måsten” är bara påhitt ändå. Livet och kvalitetstid med älskade är värt mer än ett rent och rensat hem, alla dagar i veckan. Är fortfarande alldeles varm inombords och vet inte hur jag ska kunna tacka er alla?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: