Vad sade orakelkorten om september?

Hösten närmar sig, dagarna blir allt kortare och luften har blivit allt krispigare. Årsläggningen jag gjorde med orakelkort gav mig fjärilens budskap för september månad. Men vad sade orakelkorten om september egentligen? Jo, fjärilens budskapet meddelar att ”förändring är vackert”. När fjärilen dyker upp är det som en påminnelse om att glädjas över livet och hylla kreativiteten. Förändring är någonting konstant och vid förändring behöver vi också gå igenom jobbiga perioder. Detta tolkar jag som att jag behöver släppa taget om sådant som inte längre stämmer överens med bilden av den jag vill vara. Att det finns ett behov av att släppa taget om både relationer, prylar, beteenden och rutiner som håller mig tillbaka.

Vad sade orakelkorten om september?

Fjärilens budskap kommer också med en påminnelse om att vara lekfull och glad i livet. En påminnelse om att släppa seriositeten och alla höga krav för att kunna uppnå den högsta potentialen. När vi försöker kämpa emot och hindra förändringen vårt inre längtar efter så skapas onödig inre friktion och spänning. Det handlar ofta om att vi vägrar låta någonting oundvikligt komma fram vilket egentligen bara drar ut på processen i onödan. Fjärilens budskap höjer samtidigt ett varnande finger när det kommer till att inte lyssna till den inre kompassen. Vi borde alltså våga släppa efter för den inre rösten och viljan, inte hålla den tillbaka.

Vad sade orakelkorten om september?
Årets orakelkort i sin helhet.

Vad sade orakelkorten om september – för mig?

Det som slår mig när jag tolkar kortets budskap är att jag faktiskt brottas med vissa frågor i min nuvarande situation. Jag måste fatta ett avgörande beslut som känns jobbigt och jag brottas ganska mycket med inre friktion. Detta var nog en välbehövlig påminnelse om att det rätta troligtvis är att ge upp för min inre röst och låta livet ta den väg mitt inre längtar efter just nu! Enligt kortets budskap skulle ett sådant beslut göra mig mer avslappnad och låta mig landa i tacksamhet och nyfikenhet på vad som komma skall. Det skulle troligtvis också skapa möjlighet för mig att optimera kreativiteten och nå min högsta potential, under rådande omständigheter.

Jag behöver alltså släppa taget och kasta mig ut i det fria. Jag ska bara bestämma mig och våga släppa taget om det som är. Och lita på att det inre obehaget lättar och löser upp sig… Vad väcks inom dig när du läser om fjärilens budskap?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Vad sade orakelkorten om september?”