En härligt ärlig podcast!

Jag har ju hintat att någonting spännande är på gång. För några veckor sedan blev jag nämligen kontaktad av fantastiska @harligtarligtpodcast som frågade om jag var intresserad av att vara med som gäst i deras podd för att prata lite om feng shui. Jag tackar sällan nej till möjligheten att prata om ett av mina favoritämnen – och hur kan man ens överväga att säga nej till dessa fantastiska själar? Självklart ville jag vara med! Och vilken dag jag hade! Blev bjuden på toksmaskig lunch, helt magiskt fint väder, djupa snack och många goa skratt. Måste nog erkänna att jag har en liten girl-crush på dessa två och deras energi! Är dessutom så imponerad över allt jobb dom lägger ner på att skapa en härligt ärlig podcast av rang!

Jennie, jag och Emma. Jamen, ni ser ju vilken utstrålning dessa två pinglor har!

Ba gua på olika sätt?

Innan poddinspelningen drog igång gjorde jag en liten minikonsultation hemma hos Jennie! (För övrigt ett helt fantastiskt hus med en helt magisk sjöutsikt!) Under konsultationen tog vi reda på hur currylinjerna gick och pratade tips för både sovrum och kontor. Jag lade också en kompass-ba gua över hemmet. (En ba gua är likt en karta med nio livsområden som antingen kan läggas med hjälp av en kompass eller på ett enklare vis; med nedre delen av kartan längs samma sida som entrén till rummet eller huset, en så kallad ”tredörrars-ba gua”. Mer om ba guan tänkte jag för övrigt berätta om i fredagens blogginlägg!)

Vi satt utomhus i värmen och spelade in podden. Snacka om drömmigt att få gästa en så härligt ärlig podcast!!

Avsnittet släpps idag! Podden @harligtarligtpodcast hittar du på Spotify och på flera andra ställen där poddar finns! Jag hoppas verkligen att ni ALLA lyssnar och återkommer med tankar, reflektioner och feedback för jag är SÅ himla nervös! Jag lägger upp en länk till avsnittet senare under dagen!

Tack Jennie och Emma, för allt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *