Årets första (och sista?) kräftskiva

I helgen var det dags för kräftskiva i goda vänners lag. Vi var fem härliga tjejer och det var alldeles lagom socialt för mig. Det kändes dock fantastiskt fint att få ha en riktigt social helg och jag njöt verkligen av att få umgås med bästa brudarna från gymnasiegänget! Troligtvis var det dessutom årets första (och sista?) kräftskiva. När det kommer till sociala aktiviteter märker jag numera att jag gärna drar mig undan. Har nog börjat kliva in i någon form av ”boa-i-min-ensamhet”-fas inför bebisens ankomst.

årets första (och sista?) kräftskiva.
Jag tog med mig kameran i syfte att försöka fånga mina fina vänner på bild. Komiskt nog blev det däremot bara bilder på maten (som för övrigt var helt jäkla magiskt god!).
årets första (och sista?) kräftskiva.
Bland annat bjöds det på den godaste räk- och kräftcheesecaken jag någonsin ätit!
årets första (och sista?) kräftskiva.
Inte nog med det så bjöds det även på egengjorda baguetter med hemmagjord pesto gjord på morotsblast. SÅ ruskigt gott och saftigt bröd!
Min finaste vän Bell, du är så brutalt begåvad!

Visst ser det fantastiskt gott ut? Vi var alla rörande överens om att värdinnan borde starta ett Instagramkonto eller en mat- och bakblogg. Efter att ha sett bilderna – visst håller ni med om att hon borde det?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: