Veckans ”to do’s”

Visst har jag höjt min nya morgonrutin till skyarna; Att kliva upp klockan 5 på vardagsmorgnarna för att hinna jobba med mitt eget innan det är dags för det vanliga jobbet. Och det har varit helt fantastiskt, det ska jag inte sticka under stol med! Däremot insåg jag för ett tag sedan att det troligtvis gått enkelt att komma upp på grund av (eller tack vare) gravidhormoner. Att studsa upp ur sängen ett par timmar innan jag måste har ju aldrig tidigare gått enkelt! Extra tydligt var det under förra veckan då jag kände mig mer död än levande. Jag märkte inte ens att klockan ringde 04.55 utan vaknade vid 6-tiden istället. Visst tog jag mig upp relativt tidigt och har ändå kunnat stämpla in på mitt vanliga jobb i god tid! Däremot har jag inte fått någonting alls gjort på morgnarna. Jag misstänker att det är en kombination av extra trötthet men också då jag haft ganska ”tråkiga” och utmanande saker att ta tag i under min morgonrutin – då skjuter jag gärna upp det tråkiga! Jag känner ett behov av att ta nya tag kring rutinen så här har ni veckans ”to do’s”!

Veckans "to do's"

Veckans ”to do’s”:

  • Ta nya tag kring att lösa det tekniska med Klarna som betalningsalternativ (suck).
  • Måla beställningar, fokus på en av två större porträttmålningar.
  • Gör klart renoveringen av loppisfynden (+ blogga om det)
  • Klipp ett poddavsnitt
  • Grundmåla spjälsängen
  • Måla någonting till webbshoppen.
  • Tvätta minst 4 maskiner
  • Ansa busken som just nu hänger ut över gården
  • Ta bort tistlarna bakom brevlådan
  • (Rensa garderoben – om det hinns med)

Jag jobbar ständigt med att hålla allt med hobbykreatören så ”pressure free” som möjligt. Jag vill inte att det ska kännas kravfyllt och jobbigt utan önskar bara skapa med glädje. Hellre att en beställning får dra ut lite på tiden än att jag skapar någonting som bara är förknippat med press (om det inte är bestämt något önskat leveransdatum såklart – då gör jag allt jag kan för att skapa saker i tid, MED GLÄDJE!). Nu har det hopat sig lite med fantastiska beställningar samtidigt som mina helger varit fullbokade med andra roliga saker. Utmaningen nu är att hitta balansen i skapandet och att fortsätta hålla det ”pressure free”. Dock måste jag erkänna att jag ÄLSKAR att-göra-listor! Jag njuter varje gång jag får bocka av någonting och blandar små och stora uppgifter. Har du någon ”to do”-lista för veckan eller vad tycker du om sådana listor?

Oavsett så önskar jag dig en fantastisk start på veckan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: