Vikten av kvalitetstid tillsammans

Förra veckan hände någonting som inte får hända. Ytterligare en alldeles för ung människa fick plötsligt lämna jordelivet helt utan förvarning. Det blev ännu en brutal påminnelse om hur skört livet är och jag ringde direkt till mannen och gav en kärleksförklaring. Händelsen gjorde att vikten av kvalitetstid tillsammans blev påtaglig och beslutet att åka till hemstaden förra helgen kändes extra viktigt. Jag ville ingenting annat än att få spendera tid med familjen. Jag hade en underbar helg och njöt av varje minut! Idag är mina tankar hos den familj som nu saknar sin stjärna i livet. Fan vad det känns orättvist ibland.

Vikten av kvalitetstid tillsammans

Denna helg tänker jag spendera med min lilla familj. Det blir en miniutflykt och massor med tid för varandra. Kanske den sista längre utflykten innan bebisens ankomst och det känns så himla viktigt att ge varandra den tiden! Jag har blivit lite extra känslig för vad som tar min tid och är noggrannare med vad jag ger min tid till. Vill inte spendera livet med att vara missnöjd och bitter över tillvaron. Nej, nu väljer jag glädjen och ska överösa mannen och min håriga bebis med kärlek!

Vikten av kvalitetstid tillsammans
Denna lilla brud ska dessutom paras i samband med nästa löp så håll tummarna att det blir små Ipa-valpar till hösten!

Jag önskar dig en underbar helg! Ta tillfället i akt och berätta för någon hur mycket hen betyder för dig! Ge lite av din tid till någon du vill ha i ditt liv. Älska dig själv lite extra. Livet är skört och det enda vi har är just denna sekund så ta till vara på det du kan! Kärlek.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *