Currylinjer

Ett diskuterat ämne inom feng shui är currylinjer, så kallat jordstrålning. Currylinjer namngavs av doktor Manfred Curry under början av 1900-talet. Linjernas rutmönster sägs löpa över hela vår jord och mäts upp med hjälp av pekare; en modern variant av slagruta. Pekarna visar vart currylinjerna finns genom att åka ihop när man passerar en linje. Det krävs lite träning för att lära sig hitta currylinjer så om du provar utan att få något utslag; ge inte upp! Det går dessutom att hitta en massa olika energier med dessa pekare, t.ex. Hartmannlinjer, vattenådror eller människors aura/utstrålning. Det finns dock ett litet knep för att säkerställa att det är just currylinjer du hittat!

Mina älskade pekare!

På våra breddgrader i Sverige finns jordstrålning med cirka fyra meters mellanrum. Strålningen går också i diagonal riktning jämfört med väderstrecken. Jordstrålning finns alltså omkring oss hela tiden och det går inte att undvika helt. Det är inte heller farligt att röra sig igenom jordstrålning, du bör dock undvika att spendera väldigt lång tid på en linje eller currykors (punkten där två linjer möts). När jag gör konsultationer så kollar jag alltid hur currylinjerna går, främst i sovrummet. (Självklart gör jag det bara om kunden själv önskar få reda på hur linjerna går!) Ett av de viktigaste råden jag kan ge en kund är att inte sova på en currylinje eller ett currykors. Att spendera så mycket tid mitt i jordstrålningens linje kan nämligen ge en massa negativa biverkningar.

Hur säkerställer jag att det är currylinjer?

För att säkerställa att det är currylinjer som hittats så kan du använda dig av ett rött papper (eller någonting annat rött). Currylinjer sägs nämligen vibrera på samma frekvens som färgen röd. Genom att hålla i en pekare samtidigt som du tittar på och fokuserar på det röda pappret så ger pekaren inget utslag när du passerar en currylinje. Om pekaren ger utslag trots att du fokuserar på det röda, då har du troligtvis hittat någonting annat än en currylinje!

Currylinjer Pekare
Hundar undviker att sova på currylinjer men har ingenting emot att uträtta sina behov, dvs bajsa, på en currylinje. Katter däremot trivs i curry så har du en katt som brukar sova på något speciellt ställe i hemmet – då är det stor risk att där finns ett currykors!

Lite ironiskt är det att jag har sovit i en currylinje – trots att jag varit medveten om det bra länge! Det blir nog lite som för ”skomakarens barn”. Efter skrämmande läkarbesked och med tanke på att jag bär ett litet barn i magen så kände jag att sängen var tvungen att flytta. Förra veckan gjorde jag slag i saken och flyttade sängen en meter åt sidan. Numera ligger ingen av oss i en currylinje vilket känns så mycket lugnare! Jag sov dessutom som ett barn hela natten efter, utan varken sendrag eller toabesök. Fantastiskt!

Är du nyfiken på currylinjer i ditt hem eller vill du ha en feng shui-konsultation av annan anledning? Meddela mig i en kommentar här, skriv ett dm till mig på instagram eller maila så hör jag av mig med mer information!

Du kan också köpa dina egna pekare i min webbshop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Currylinjer”

%d bloggare gillar detta: