Vaggan Före & Efter

Min tro är att kreativitet är en livsviktig faktor för vårt psykiska välmående. Jag tror också att alla människor är kreativa, på olika sätt. Någon tycker om att sy, någon älskar inredning medan någon annan är grym på att skruva bilar (eller kanske begå brott). Personligen älskar jag att vara kreativ på många olika sätt! Det finns nästan inget roligare än att få prova olika typer av pyssel eller tekniker! Mitt senaste pysselprojekt var att måla om den gamla vaggan min farfar gjort till mig. I dagens inlägg tänkte jag visa lite bilder på vaggan före & efter min framfart med penseln.

Vaggan Före & Efter

Vaggan var helt i trä innan, med en del missfärgningar och skavanker efter dryga 30 år i leken. Nu har den fått en ny, ljusgrå skrud och jag känner mig toknöjd!

Vaggan Före & Efter

Jag började med att grundmåla med spärrgrund för att inte kvistmärken och annat ska blöda igenom. Vaggan målades sedan med två lager lackfärg från jotun. Bilden ovan visar hur vaggan såg ut efter första lagret, fortfarande lite fläckig. Det finns ju så galet många färger att välja mellan och att fatta beslut är inte min starka sida! Denna gång kände jag dock direkt när jag såg färgen att det var rätt! Så skönt att slippa vela fram och tillbaka…

Vaggan Före & Efter

Ovan ser ni slutresultatet efter två lager färg. Jag blev så nöjd! Med en färdigmålad vagga kunde jag såklart inte låta bli att provbädda! Framförallt inte eftersom jag köpt så söta sängkläder med luftballonger på i min favoritfärg; grågrön! Alla sängkläder ska tvättas innan bebis kommer men det känns lite tidigt att börja än.

Vaggan Före & Efter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *