Orakelkortets budskap för augusti

Det kändes som att sommaren började i förrgår och nu är vi redan inne i början av augusti! Sensommaren är här men höstkänslan börjar smyga sig på och har delvis redan börjat bosätta sig inom mig. Jag hoppas dock att vi alla får njuta av några varma sommarkvällar än, innan halsdukar och tjocka jackor åker fram. Ny månad betyder såklart ett nytt spirituellt budskap från kortläggningen jag gjorde inför 2020! Orakelkortets budskap för augusti levereras av näktergalen med orden ”Love is all around”.

Näktergalen sjunger sin sång om natten. budskapet är en påminnelse om att solen går upp igen. Vi är älskade av så många, även om det ibland är svårt att tro! Kärlek finns inom och omkring oss hela tiden, även när det känns ensamt, mörkt och tomt. Min tolkning av kortets budskap är att lita på att ljuset kommer, även när det känns som mörkast. Orakelkortets budskap för augusti säger med andra ord att vi ska ha tillit. Detta samtidigt som vi också ska öva på att plocka fram känslan av värme och ljus när det är mörkt. Genom att stärka vår inre kärlek skapar vi också värme och ljus.

När jag skriver detta känner jag inte någon stark koppling till budskapet och har svårt att få fram ord. Vill du läsa mer om de tidigare orakelbudskapen? Klicka HÄR så kommer du direkt till alla tidigare orakel-inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: