Köksbordet Före & Efter

Jag har varit i en riktig boa-hemma-period de senaste månaderna. Jag rensar, pysslar och flyttar runt prylar. Vill nästan inte göra någonting annat än sitta hemma hos mig själv, fundera och mysa. Köper ibland med mig lite blommor och försöker skapa en skön känsla i hemmet med färger, material och genom att rensa och få ordning. För några veckor sedan högg jag tag i att ”pynta” vårt stackars köksbord som aldrig fått någon större kärlek så här ser ni köksbordet före & efter.

Köksbordet Före

Ber om ursäkt för halvtaskig bild i motljus men här ser ni köksbordet efter att jag plockat bort skålar och diverse prylar som låg utslängda över hela bordet. Jag har alltid haft svårt för dukar och har upplevt att det inte riktigt passat. Jag tycker däremot att det är jättefint hemma hos alla andra! Efter fönsterbytet valde vi att skippa gardiner i köket och därför saknas det också tyg som mjukar upp rummet lite. Så jag fyndade en duk, minns tyvärr inte vart

Köksbordet Efter

Duken är ljusgrå med ränder och, enligt mig, sådär perfekt ”ruffigt mjuk” i känslan. Bordstabletterna har jag köpt på Löfgrens hem & trädgård, en av mina favoritaffärer när det kommer till blommor, krukor och diverse inredning.

Köksbordet Före & Efter

Älskar för övrigt denna blomma och kämpar just nu med att få den att överleva. Vet inte vad jag gjort för fel men har placerat om den här hemma och hoppas på återhämtning snart. Experttips emottages tacksamt, om jag har någon blomsterkunnig läsare?!

Glöm inte att ett nytt poddavsnitt finns ute NU!

Idag är det dessutom fredag och ett nytt avsnitt av min och Jessicas podd ”sjukt (o)normalt” finns ute! Denna vecka pratar vi om dödsångest, upplyftande nog. En av oss gråter så gott som hela inspelningen (det märks knappt men kanske kul kuriosa för dig som lyssnar – och det är verkligen ett bevis på att vi spelar in med känslorna utanpå). Vad gör tankarna på döden med oss och varför väljer vi att prata om just detta ämne? Som vanligt resonerar vi också kring det vi tror är ”lösningen” för att hantera dödsångest.

Du hittar ”sjukt (o)normalt” på de flesta ställen där poddar finns men här har du en direktlänk till podden på Spotify!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *