Sjukt (o)normalt - Är det arbetsmoral eller idioti?

Nytt poddavsnitt om vårt absoluta favoritämne!

Idag släpps det 10:e avsnittet av min och Jessicas podd ”Sjukt (o)normalt”. Denna veckas avsnitt handlar om ett av våra absoluta favoritämnen – och jag kan lova att det glödde när vi spelade in! Veckans avsnitt handlar nämligen om mål och drömmar och jag tror minsann att det var i drömmarnas värld vi verkligen fann varandra! Det är alltså med stor glädje jag presenterar ett nytt poddavsnitt om vårt absoluta favoritämne!

Nytt poddavsnitt om vårt absoluta favoritämne!

I just detta avsnitt ställer vi oss frågan hur viktigt det egentligen är att ha drömmar och mål i livet. Vilken typ av mål kan man ha och är det bara positivt? Det visar sig att mål och drömmar är ytterligare en faktor där jag och Jessica är väldigt olika varandra. Vem av oss är det som bara strävar efter riktigt långsiktiga mål och vem drömmer om att kunna bocka av så många snabba punkter som möjligt på sin ”bucket list”? Vi tipsar dessutom våra lyssnare om den bästa mentala coachen vi vet!

Vad har du för drömmar och mål i livet? Tror du att det är viktigt för välmående och utveckling att ha konkreta mål? Berätta gärna vad du tyckte om avsnittet och kom mer än gärna med förslag på fler teman! Podden ”Sjukt (o)normalt” hittar du på ställen där poddar finns eller genom att klicka HÄR (länk till spotify)!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *