Lite tomt på ord… Men tack!

Jag är helt mållös. Vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka för alla fina ord, värmande meddelanden och samtal jag fått ta emot efter mitt inlägg i fredags. (Om du inte har en aning om vad jag yrar om så kan du läsa inlägget genom att trycka HÄR) Så, här sitter jag denna söndagskväll och försöker förbereda veckans blogginlägg men jag känner mig alldeles tom, dränerad. Och jag låter det vara så. Fingrarna får flyga fritt över tangentbordet och planlöst leverera vad som nu kommer ut. Jag tänker inte pressa fram något inlägg med inspiration, feng shui eller annat kreativt innehåll – även om jag egentligen bubblar av idéer! Jag lovar att det kommer mer feng shui, målningar och annat smått och gott framöver men just idag har jag inte hjärnan med mig. Just nu ligger mitt fokus någon annanstans och det måste få vara okej. Det blev därför lite tomt på ord här idag… Men tack. Tack. TACK!

Önskar jag kunde krama var och en av er.

Idag kliver jag in i en ny vecka med en ny kamp att utkämpa. En väntan på provsvar, väntan på tid till magnetröntgen och på onsdag är det dags för nästa operation. Sedan börjar en väntan på ytterligare provsvar. Det värmer enormt mycket att så ofantligt många fina människor finns omkring mig, människor som ber och sänder styrka. Jag tackar och tar emot, hoppas att jag på något sätt ska kunna ge tillbaka lite av all den kärlek jag nu får!

Önskar dig en helt fantastisk vecka! Glöm inte att njuta av de små sakerna. Det är de små sakerna som utgör livet. Tänk lite extra på hur gott kaffet doftar på morgonen, den fina solnedgången eller känslan av frisk luft mot din kind. Livet är det enda vi har just nu, i denna sekund. I nästa stund kan allt se så annorlunda ut!

Tacksam för livet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: