Välkommen till min webbshop!

Istället för att vänta på att alla pusselbitar hamnat på plats väljer jag att dra igång och lansera webbshoppen! Jag tänker att de bekymmer jag stöter på får lösa sig längs vägens gång. Jag lär mig någonting nytt för varje dag samtidigt som jag upptäcker saker som behöver förbättras och justeras! Målet är såklart att ha grymt nöjda kunder så upptäcker du någonting som verkar konstigt, meddela mig så ska jag försöka åtgärda det så fort som möjligt. Just nu vill jag bara önska dig välkommen till min webbshop och berätta lite om det jag har att erbjuda, än så länge!

Välkommen till min webbshop!

Om armbanden…

Armbanden jag säljer är gjorda av ädelstenar/kristaller. Varje armband är unikt och har ett eget budskap som att exempelvis attrahera framgång, dra till sig kärlek eller ge tröst. Budskapen är baserade på kristallernas egenskaper. Mer om varje specifikt budskap kan du läsa om i webbshoppen, under respektive armband. Det finns som sagt bara ett armband av varje sort så det gäller att vara först till kvarn! Har du särskilda önskemål på färger eller spirituella budskap? Hör av dig så kanske jag kan skapa ett armband utifrån dina specifika önskningar! Självklart till samma pris (150 kronor).

Välkommen till min webbshop!
Exempel på budskap med armbandet ”Grundande skydd”; tar ner andlig energi till jorden samtidigt som det hjälper dig att stå grundad. Armbandet ska också ha förmåga att bringa ljus och optimism till situationer och problem då kristallerna sägs föra med sig tur och välgång.

… och eteriska oljor:

Alla armband innehåller också några lavastenar för att eteriska oljor ska kunna användas. Genom att droppa någon droppe eterisk olja på lavastenen så kan du förstärka olika budskap och doften fungerar som en påminnelse. Säg att du exempelvis har ett mål du jobbar för eller om du ska genomgå en utmaning framöver, då kan doften hjälpa dig att fokusera eller slappna av.

Välkommen till min webbshop!
Om du skulle vilja ha någon droppe eterisk olja som betyder någonting specifikt, som kanske står för tacksamhet, skänker tröst, är grundande eller höjer koncentrationen – säg till! Jag har massor av oljor och kan droppa lite på armbandet innan jag skickar det till dig.

Utöver armband finns även akvarellmålningar i original samt moodtrackers att ladda ner och skriva ut. Utbudet i webbshoppen fylls på allteftersom produkter köps in eller tillverkas. Just nu finns därför främst egengjorda smycken och målningar. Framöver kommer det också att finnas en hel del annat smått och gott så håll ögonen öppna! Kan tillägga att det inte bara kommer vara mina egna kreationer framöver.

Målningen ”Hand med blomma

Öppningserbjudande!

Som ett litet välkomsterbjudande så bjuder jag på frakten! Än så länge finns endast swish som tillfälligt betalningsalternativ. Önskar du någon annan betalningslösning just nu, säg till så ordnar vi säkert det! ”Klarna checkout” är på gång som betalningsalternativ, jag behöver dock rodda ytterligare med lite praktiska saker för att det ska fungera, så håll till godo!
Varmt välkommen till min webbshop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *